- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
Aktív témák
-
nobufalo
tag
na most értem haza a meloból, kicsit még szerelgettem de 460 a vége, bár szerintem feszemeléssel, meg késleltetéssel többet is ki lehetne hozni, de egyenlőre ennyi elég, legalább tovább tart :)
bementem ma a nagykerbe(itt még nem is voltam egész jó hely)
csak az a baj hogy itt is olyan emberek dolgoznak akik azt sem tudják hol kell bekapcsolni a gépet....
mondom, hogy mi kéne kérdeztem milyen márkák vannak, mennyiért erre:
van samsung meg ilyen-olyan, mindeggyik jó és egy árban vannak, na mondom jó akkor veszek egy chrossairt, vagy kingstonet :) kiderült csak samsung van...
Lemegyek az árúátvevőbe, ahol épp két srác pakolt, mondom a bajom, és megakartam kérni őket, hogy valami tuti szériából adjanak, de azt se tudták mivan, még ki sem lehet próbálni egy elektrosztatikus zacsit sem adtak :(
lényeg a lényeg, hogy működik!!!
Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged