- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Andrew Greg #3406 üzenetére
Hello!
Itt írtam rola par dolgot,lehet segit valamit....Es se tudtam mire van es kiprobaltam igy is ugy is....
De amugy valami olyasmi van benne hogy memoriakezeles egyik modban(most nem tudom meikben) 2x64bit a masik modban pedig 1x128bit......Aztan javitsatok ki ha hulyeseget mondtam!
Ennyiben kulonbozik.De azt mondjak AMD-nel "unganged" modban jobb ha van.Hogy miert azt ne kerdezd....
-
Szabikaa20
őstag
Aha....mostmar rajöttem en is!DE amugy köszi!
Csinaltam par tesztet AIDA64-el.....Ganged és Unganged módban....És Unganged módban két tesztnél nagyobb gyorsasagot észleltem mint Ganged módban!
Vagyis pontosabban.....Memória másolásnál: Ganged módban: kb. 9781-9802MB.....Unganged módban: kb. 11055-11635MB.....itt már eleg jó látható a gyorsulás!
És még a CPU Photoworks-nél: Ganged mód: kb. 17428-17508pont.......Unganged mód: kb. 21769-22975pont...Itt is jol lathato a különbség!!!
A többi teszt Ganged es Unganged módban nagyon pici különbseggel egyforma volt!
-
Szabikaa20
őstag
Beraktam a masik +2GB memoriat es az lenne a kerdesem hogy a CPU-Z ben a Memory alatt van hogy "DC Mode"- Ganged vagy Unganged...Most meiknek kell lenni vagy mi az egyaltalan???Mit szamit?
-
Szabikaa20
őstag
Már tűkön ülök!!!Nem bír ideérni a futár a RAMjaimmal....
Remélem a másik +2GB-val jobban fog futni....
-
-
Szabikaa20
őstag
Hello!
Ezen esetleg meg nem lehetne javitani?Mem Test
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest