- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Andrew Greg #3406 üzenetére
Hello!
Itt írtam rola par dolgot,lehet segit valamit....Es se tudtam mire van es kiprobaltam igy is ugy is....
De amugy valami olyasmi van benne hogy memoriakezeles egyik modban(most nem tudom meikben) 2x64bit a masik modban pedig 1x128bit......Aztan javitsatok ki ha hulyeseget mondtam!
Ennyiben kulonbozik.De azt mondjak AMD-nel "unganged" modban jobb ha van.Hogy miert azt ne kerdezd....
-
Szabikaa20
őstag
Aha....mostmar rajöttem en is!DE amugy köszi!
Csinaltam par tesztet AIDA64-el.....Ganged és Unganged módban....És Unganged módban két tesztnél nagyobb gyorsasagot észleltem mint Ganged módban!
Vagyis pontosabban.....Memória másolásnál: Ganged módban: kb. 9781-9802MB.....Unganged módban: kb. 11055-11635MB.....itt már eleg jó látható a gyorsulás!
És még a CPU Photoworks-nél: Ganged mód: kb. 17428-17508pont.......Unganged mód: kb. 21769-22975pont...Itt is jol lathato a különbség!!!
A többi teszt Ganged es Unganged módban nagyon pici különbseggel egyforma volt!
-
Szabikaa20
őstag
Beraktam a masik +2GB memoriat es az lenne a kerdesem hogy a CPU-Z ben a Memory alatt van hogy "DC Mode"- Ganged vagy Unganged...Most meiknek kell lenni vagy mi az egyaltalan???Mit szamit?
-
Szabikaa20
őstag
Már tűkön ülök!!!Nem bír ideérni a futár a RAMjaimmal....
Remélem a másik +2GB-val jobban fog futni....
-
-
Szabikaa20
őstag
Hello!
Ezen esetleg meg nem lehetne javitani?Mem Test
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest