Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Pietrosz
üzenetére
ne haragudj de nem véletlenül nem vettem semmibe a válszod.elolvastam és azt vettem le belőled h nem a tanács volt az elsődleges célod hanem azzal foglalkoztál h milyen ikonok vannak az asztalomon.egyáltalán nem vagyok benchmark fan csak az olvasottak alapján úgy érzem h keveset teljesítenek a memóim.ebben szerettem volna segítséget kérni. az e4300 vs e6600 ról csak annyit ha amikor én vásároltam a procit akkor az került ennyibe mint most az e6600.az meg had legyen az én dolgom h mennyi tesztelésre szánok időt.nagyon rendes vagy h kímélni akarsz de nem kell hidd el.megértettem a válaszod és kössz h szakítottál rá időt h leírd.
-
Lalaboy
őstag
válasz
Pietrosz
üzenetére
Ezek a csipek 2.4-2.3V alatt kitunoen teljesitenek. Nem akartam oket ''tamadni'', csak a kerdesre valaszoltam.
A memoriatuningot nem egyforman ertelmezzuk, igy ebbol felreertesek szarmazhatnak. En sajnos(?) az egyik veglet kozeleben vagyok, a ramjaim 24/7-be 2.4V-on mendegelnek, igy maskepp reagalok, mint ahogy kellene. 
-
Dare2Live
félisten
-
-
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
még1szer köszi a tanácsodat. 
A memoriatuningot nem egyforman ertelmezzuk, igy ebbol felreertesek szarmazhatnak. En sajnos(?) az egyik veglet kozeleben vagyok, a ramjaim 24/7-be 2.4V-on mendegelnek, igy maskepp reagalok, mint ahogy kellene.
Kisebb csoda, hogy az oprendszer nem fosta össze magát...de már sztem ez is vmi...mondjuk valszeg ram teszten elvérzik, de még várom a fejleményket...