- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadBlade
tag
Hogy mi hátránya lehetne ? Passzolom , én is ezért kérdezem
Tudom hogy a 32 bites XP nem fogja látni mind a 4 gigát , de osztom a véleményedet , miszerint még 3 giga is több , mint 2
Akadnak azért memóriaéhes programok ill. műveletek , és miután elég sokat "játszok" a Photoshoppal + tömörítgetek (egyszerre) , arról nem is beszélve hogy mikor nekiállok úgy tisztességesen böngészni , a firefox is zabálja a memóriát ezerrel ...
Éppen ezért egy kis + memória mindig jól jön , ha esetleg mást is szeretnék futtatni mindezek mellett
Mindenesetre köszi a hasznos tanácsot
Várom a további hasznos ötletet , tanácsot ;-) -
MadBlade
tag
Sziasztok !
Bocsi , de sajna a sok elfoglaltságom miatt nem tudok visszaolvasni a topic elejéig , így elnézéseteket kérem ha már volt szó arról amit kérdeznék , de lenne egy fontos kérdésem ...
Az adatlapomon levő konfigban terveztem rambővítést 2gigáról 4gigára , de egyesek azt mondták hogy nem járnék vele jól ...
Jelenleg a 2db 1066-os Kingmax modul 800-on megy 400-as FSB-vel , a proci pedig 8x400-on megy.
Arra gondoltam hogy 2db 2 GB-os modult tennék a helyükbe.
Miért mondják vajon , milyen hátrányai lehetnek a dolognak ?Előre is köszi minden szakértőnek a segítőséget !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest