Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füly
aktív tag
Szijjasztok!
Feldobtam a témát a Nagy ram topicban is de nem válaszoltak gondoltam mivel ez a topic ddr2es memoval is foglalkozik megirom ide is a bajom:
Tehát kb. egy hónapja vettem szinte egy uj gépet (Asus p5ad2 prem. 3.0-ás proc bele, 2*512 mb 533mhz ddr2es Kingmax memcsik, Asus 6600gt), nah most az a bajom a géppel hogy ujraindulgat. Ált. játék alatt ott kb 20-25perc gémelés után, és utána egyre gyakrabban, winosban csak ugy alapbol mitomén nézek egy filmet vagy ilyesmi akkor 2óra után kb. Én ebből arra következtettem hogy vmi tulmelegszik, és ebben van is vmi mert ha rányitom az ablakot a gépre akkor csak 35perc után indul ujra...Vissza vittem a nagykerbe is ahonnan vettem ott azt mondták hogy inkompatibilitási problem lehet mert külön-külön a cuccok jok, probáljak meg cuccokat szerválni és lepróbálni..mondom rendben okés.Vidikarit ugy néz ki sikerült truemalk jóvoltából, vmelyik nap át is jön de még kéne ddr2es memória is hátha az a baj.Ezért kérném a segitségeteket ha vki kölcsön tudna adni és ideje is lenne hogy átjöjjön és leteszteljük (mer ugye csak ugy azért nem adja oda senki és ezt nem is kérem), akkor az nagyon jo lenne, meghivnám egy pizzára az illetőt vagy vmi
Tehát ha vki tudna segiteni az jo lenne, ha egyéb 5let is van szivesen fogadom.Azért nem nyitottam uj totyikotés irok ide mert a moderátorok megennének
Amiket megprobáltam: mindenből a legujabb driver, játékokhoz peccs, winfos friisitések,rendszer ujra rakás, szétszedtem darabokra összeraktam ujra,az északi hidra tettem ventit, levettem a ház ablakát kinyitottam az ablakot rá, nagyjábol ezeket...megis simogattam a gépet de ez sem segitett
Új hozzászólás Aktív témák
- RENNSPORT
- Vicces videók
- Trollok komolyan
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xbox Series X|S
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX X670E-F WIFI ALZA Garancia
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Hynix 16GB 2933MHz DDR4
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő