Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Dark Souls sorozat

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:14:43

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2351) ron8 válasza vorosmarti (#2350) üzenetére


ron8
senior tag

Én a ds3 irányításán semmit sem változtattam. Lehet kiprobálom majd amit írtál, csak az a baj, hogy ez már annyira berögződött, kétlem hogy megtudnám szokni.

(#2352) vorosmarti válasza ron8 (#2351) üzenetére


vorosmarti
senior tag

Nyilván nem akarlak semmire rábeszélni, de nekem nem volt neház megszokni. 250 órányi DS3 után folytani a 2-t, úgy hogy vissza kellett szokni a shift-re, ami sokkal lassabb, na az már nem ment könnyen :)

(#2353) Šolaire


Šolaire
veterán

Üdv mindenkinek.Nekem így kezdődött. Remélem elfér.

“Praise The Sun” \[T]/

(#2354) MageRG


MageRG
addikt

Most volt időm foglalkozni vele. Meglett Manus és Kalameet pajzs nélkül.
Manust lehetne még gyakorolni, mert iszonyat csúnyán ment. Az uchi meg iszonyat OP.

"What is bravery, without a dash of recklessness!"

(#2355) Rony949 válasza MageRG (#2354) üzenetére


Rony949
őstag

Manus konkrétan egy állat. Ő nem ismer olyat hogy "endurance".

Kalameet pedig a legjobb sárkány harc az egész szériában.

[ Szerkesztve ]

(#2356) nem_tom válasza ron8 (#2348) üzenetére


nem_tom
őstag

A 3. résszel sajnos még nem játszottam, de én is bill + egér kombóval tolom. Véleményem szerint Mouse Fix nélkül játszhatatlan, de azzal semmi gondom nem volt az irányítással. :)

(#2357) Yodamest


Yodamest
addikt

Na én meg befejeztem másodjára is az 1. részt! Mivel az első try elég nyögvenyelős volt, sok sok halállal a dlc alatt főleg, így volt min csiszolni. :) Claymore volt végig a fegyverem és most figyeltem rendesen a fejlesztésre, tápolásra. A dlc-re konkrétan már úgy mentem be hogy +5-re fejlesztett full giant armorban feszítettem, +15-ös Claymore-al és +15-ös Eagle Shielddel. Így azért már lééényegesen könnyebb volt, mi sem mutatja jobban, minthogy 1.-re lement mind az 5 dlc boss soloban (azért 5 mert a dupla sanctuary guardianhoz is visszamentem és azokat is elintéztem elsőre). Nem is gondoltam, hogy ennyit számít a gear... durva, nagyon könnyű lett így a vége.

Mindennek utána néztem így másodjára, pl. azt sem gondoltam volna, hogy a játék legjobb pajzsa az eagle shield. Gyakorlatilag egy great shield ami azt jelenti, hogy sok olyan támadást visszaver, amit egy medium shield nem képes (ezt sem tudtam eddig, hogy ilyen mechanika is van a játékban), aztán felhúzva az egyik legjobb stabilityje van a játékban valami 84! ennél talán csak az artorias shieldé több. Nagyon sokat számít a stability, pl. 84-el már a dlc bossokat simán lehet facetankolni, nem tudják átütni a staminádat. A 3. hatalmas előnye pedig, hogy ezek mellett írtó könnyű, medium shield súlyban van így bármilyen build tudja használni. Az, hogy "csak" 95%-os a fizikális védelme ne riasszon el senkit, én is szkeptikus voltam, sose használtam olyan pajzsot ami nem 100%-ban véd, de be kellett látnom, hogy abszolút nem számít. Az az 5% dmg ami átjön a pajzson még tovább gyengül az armorod által és teljesen elhanyagolható a többi hatalmas előnye mellett. Szóval a jó pajzs megtalálása nagyon sokat segített.

A questline-kat is megcsináltam, Siegemeyer-t megölte a lánya a parton és megkaptam a slabet, Solaire pajtit pedig betudtam hívni a végső fightra Gwyn ellen és kb 4 sec alatt kivégeztük ketten, szép volt. Gough óriást is megöltem még a végén így meglett az armorja, elég poén az a szett :)

Innentől kimaxoltnak tekintem a játékot, igazából amit lehetett megcsináltam benne, mindent láttam, minden boss megfeküldt, ráadásul elég könnyen. Azóta a 2-nek az újabb befejezésén ügyködök, ott is már a dlc-nél járok. Aztán végre jön a 3-amivel még alig foglalkoztam :)

UI: ja még annyi, hogy ebben a ritmus dologban tényleg van valami, mert miután orba szájba az 1. résszel játszottam és elindítottam a 2-t, instant haltam benne vagy 10X. Nagyon más a mozgás, lassabb, kevésbé reakciókész, jobban kell tervezni benne, staminára sokkal jobban kell figyelni.

[ Szerkesztve ]

(#2358) Šolaire válasza Yodamest (#2357) üzenetére


Šolaire
veterán

Ez szép írás köszi a sok infót szépen összefoglaltad :R nekem a kedvenc pajzsom ez volt[link]
A 2. Részbe kivették egy rózsás valamit tettek be :) [link]
A 3. Részbe visszatették.
Én ninja karit csináltam dark wood grain ring plusz 15-ös iaito sword. Kicsit könnyű is lett a végére a játék a fejlesztés a kulcs ahogy te is írtad. Catarina szál kedvencem.
A 2. Részbe ha fejleszted az adaptabilityt akkor mozgékony lesz a karid elején tényleg lusta. Manus azért kemény volt párszor hagytam hogy szétkapjon :K

“Praise The Sun” \[T]/

(#2359) Yodamest válasza Šolaire (#2358) üzenetére


Yodamest
addikt

Manus is így már hogy megvan a taktik elég könny volt: távol kell maradni tőle csak így várni, hogy mit csinál és amikor csap a karjával azt vagy kipajzsolni vagy elugrani, majd egy ugró támadást belehet vinni a kezére. Csak ezt kell ismételni, amikor meg varázsolni kezd simán csak eltolni az amulettet és meg sem tud sebezni.

Az 1.-ből tanulva most a scholarban is azt csinálom, hogy a Faaram setet felhúzom +10-re úgy megyek majd dlc-zni. Viszont a 2-ben én úgy látom, hogy mintha nem számítana annyit az armor meg a pajzs stabilityje sem. Ott a twin dragon shield az eagle megfelelője, amit rögtön meg is lehet venni majulában, de valahogy nem érzem azt a különbséget mint az 1-ben amikor elkezdtem használni. Armort is próbálgattam és pl. Velstadt full Havelben is fél hp-mat leütötte és ha bementem Vengarl armorban abban is fél hp.... szal így inkább fashion shouls itt már ami mérvadó mint az, hogy megvan a brutál fejlesztett páncél és onnantól easy mode.

A 3-ban nem tudom hogy van, félek ott is inkább a 2 mintájára a kinézet az első a statok alig számítanak.

[ Szerkesztve ]

(#2360) MageRG válasza Yodamest (#2359) üzenetére


MageRG
addikt

A 3-at én sem próbáltam (no spoiler plz!), de eléggé elvette a kedvem hogy elbaxták a poise-t.
A neten sok videó van arról is, mennyire nem számít az armor.

"What is bravery, without a dash of recklessness!"

(#2361) Šolaire válasza Yodamest (#2359) üzenetére


Šolaire
veterán

Én most az elite knight armort húzom fel a 2. Részbe mert nincs normális könnyű szet mint az első részben.
Egybe ez volt a kedvencem[link]
Én Manust nem blokkoltam mert grass cress shield 10-re húzva volt és amellett hogy sérültem a staminámat is leverte.

“Praise The Sun” \[T]/

(#2362) Yodamest válasza Šolaire (#2361) üzenetére


Yodamest
addikt

Fú a dark set azt nem könnyű megszerezni, ahhoz pvp-zni kell asszem. 1-ben könnyű set amit sokat használtam az az volt amit a nagy lávaboss mögötti oltáron lehet találni. Baromi jól néz ki, olyan mint egy dementor :) és a tűz meg méregellenállása a legmagasabb az összes közül, ami szinte mindenhol jól jön.

Vicces am, hogy a lávabosst mindkét végigjátszásnál sikerült úgy megölni, hogy visszaszaladtam a ködkapuhoz ő meg utánamugrott és lezuhant a szakadékba :) Most nemtudom, hogy ez ennyire easy taktika vagy csak mákom volt, hogy mindkétszer beadta azt az ugrását...

A poise nem olvastam még róla miért lenne rossz a 3-ban. Hiába vagy full páncélban ugyanúgy megrogysz ha megütnek? Az armor részére meg hát lemertem volna fogadni, valahogy már a bloodbornos engine-jéből látszik, hogy nem arra van tervezve, hogy megkülönböztessen különböző páncélokat. BB-ben is full csak a kinézete miatt volt érdemes viselni bármelyiket. Én azt gondolom, hogy mivel az egész engine át lette emelve a bb-ből ezt az egész poise-armor részét a dolognak hagyták ugyan úgy ahogy ott volt, azaz nem releváns.

2-ben a Faaram set nagyon jó. Nem egy asztalterítő persze, de azért elég könnyű és baromi jól néz ki. Full Faaram + Claymore + valami greatshield és simán 50% alatt vagyok, ami itt már olyan mint az 1-ben a fast roll.

[ Szerkesztve ]

(#2363) MageRG válasza Yodamest (#2362) üzenetére


MageRG
addikt

A ninjaruha Penészváros elején van elrejtve, nem kell pvp-zni. Egyébként tudtommal semmilyen cucchoz nem kell pvp-zni az 1-ben, mindent lehet farmolni.
A lávabossnál az beépített exploit. A készítők valszeg szándékosan hagyták benne.

A poise azért rossz a 3-ban, mert full havel setben is simán stunlockolhatnak, a sebzéscsökkentés meg lófütty.
A megszakításmentes támadás nem a poise-tól, hanem a fegyvertől függ (hyper armor). Akik értenek hozzá, azt mondják, olyan mint a Demon's Soulsban.

"What is bravery, without a dash of recklessness!"

(#2364) Yodamest válasza MageRG (#2363) üzenetére


Yodamest
addikt

Megvolt a ninjaruha, nem azt mondom, hanem a dark setet, amit csak úgy szerezhetsz meg ha pvp-zel és eléred a covenant magasabb szintjét. A poise meg én úgy tudom abban segít, hogy ne staggereljenek, tehát ugyanúgy amikor egyszerre ütsz a másikkal akkor nem az lesz, hogy megszakad a támadásod, mert megbénul a karaktered, hanem pont hogy betudod vinni a támadást. Ezért is annyira fontos, annál nincs rosszabb amikor ütnél és folyamatosan csak kapod a csapásokat pedig az a bizonyos 1 hit kellene csak az ellenfélbe.. az 1-ben ez remekül működött, kár érte.

(#2365) Yodamest


Yodamest
addikt

Tud élni :DDD hp csík se semmi

(#2366) Šolaire válasza Yodamest (#2362) üzenetére


Šolaire
veterán

Darkwraith ruhát mondod?
Faraam set ne is mond :D amikor promózták a játékot beleszerettem alig vártam hogy megszerezzem.
Gondolkoztam egyébként hogy tüntetést kéne szervezni egy Dark Souls remasteredért :DD
Ja hp,stamina csík ha a tiéd akkor király :R

[ Szerkesztve ]

“Praise The Sun” \[T]/

(#2367) Yodamest válasza Šolaire (#2366) üzenetére


Yodamest
addikt

Nem darkwraith, csak így van wikin hogy "dark set" ennyi :)
Ez a képen nem én voltam, csak úgy találtam és lesokkolt.

A remastered meg hát olyan, hogy nem tudjuk most hogy nem lesz dark souls 4 mihez fognak kezdeni. Rebesgetik a bloodborne 2-t, de az csak hype, olyan mint amikor sorra jöttek ki a hírek, hogy "BB jön PC-re ez már biztos" meg hasonlók :) A legjobb egy újracsomagolt Souls Collection lenne, kb mint nemrég a bioshock collection volt. Kijavított multival, hogy ne errort dobjon, meg kifagyjon a játék ha netán rámegyek valaki más időjelére. Fellendítené a játékosbázist is, ami nem lenne utolsó.

Viszont sajnos ez nem fog megtörténni, mert mint a dsfixxel is látható volt ők tesznek magasról már az 1. részre, a 2.-nak már megjelent a remasterdje a scholarral, a 3-meg gyakorlatilag az 1. rész remasterdje minden tekintetben.

DS1: nem végeztem még a játékkal :) Most azon filózok, hogy kezdek egy rendes Uchi végigjátszást úgy hogy már a legelején megszerzem és atom rámegyek a dexre. Kipróbálásként gyorsan felszedtem NG+1-ben az árustól és teljesen alap uchival öltem gyorsan egy taurust a hídon. A bleed miatt az a durva, hogy nem is volt rossz sebzése, pedig egy alap fegyverről beszélünk NG+-ban. Szal ebből új run lesz ;]

(#2368) Šolaire válasza Yodamest (#2367) üzenetére


Šolaire
veterán

Iaito is megszerezhető blighttown elején. Első részben nagyon jó a katanák bleed sebzése :)

“Praise The Sun” \[T]/

(#2369) Yodamest válasza Šolaire (#2368) üzenetére


Yodamest
addikt

Am nem vagyok egy katanás, legalábbis a 2-ben borzalmasan gyengék, főleg mert ott a durability kb az egyik legfontosabb stat, azon vérzik el a dolog hehe :) Szal ott sose használtam, de itt az 1-ben sikerült meggyőznie. Viszont a 3-ban érdekelne, hogy lehet-e építeni az elején felvehető uchira. Mivel abszolút az 1-re hajaz, gondolom ott megint elég erős fegyó lehet.

A claymore is amilyen jó az 1. részben annyira gány a 2-ben. Ott az a legnagyobb baj, hogy jelentősen gyengítették a backstebet, sokkal nehezebb bevinni, az ellenfelek mögé kerülni, és staggerelni sem tud így csak ütlegelni lehet vele. Red fantomokat kész szenvedés vele megölni, mert mindig visszatudnak ütni. 1-ben meg két kézzel fogva az R1 simán staggerel, meg hát ott van a backstab.

(#2370) BOBAKILL válasza Yodamest (#2369) üzenetére


BOBAKILL
őstag

Bátran építhetsz az Uchira a 3.részben. Viszonylag nehéz megszerezni kezdő karakterrel, de érdemes annak aki dexes karakterre vágyik. Fullra húzva a játék végéig is simán jó. Persze lesznek jobbak is, de Uchival is végig lehet tolni, plussz azt lehet buffolni is, míg egy Chaos bladet például nem.

(#2371) MageRG válasza Yodamest (#2369) üzenetére


MageRG
addikt

Azért az se egy leányálom. Sokszor csak abból áll a harc, hogy ki tud a másik hátába kerülni (én meg olyan lagstabeket szoktam kapni, hogy ihaj...).
Egyébként a multis kifagyást javítja, ha felteszed a DSCM modot. Vagy a DS PvP Watchdog az? Na, valamelyik.

"What is bravery, without a dash of recklessness!"

(#2372) Šolaire válasza Yodamest (#2369) üzenetére


Šolaire
veterán

Én a 2. Részben áttértem a Murokamora mert gyengének éreztem a katanákat. Az első részben viszont a 15-ös uchi vagy iaito már talán túl erősre sikerült.

[ Szerkesztve ]

“Praise The Sun” \[T]/

(#2373) Kvelstadt válasza Šolaire (#2372) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Én pont fordítva voltam. Bár én csak azért cseréltem hogy ds2t is lenyomjam katanával.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2374) Yodamest válasza MageRG (#2371) üzenetére


Yodamest
addikt

Ja én nem pvp-zek önszántamból, szal szigorúan pve szempontból vizsgálódom. :) Erről a dscm-ről olvastam már, úgy tűnik tényleg szükség lesz rá, mert pl. a bonefire-nél is sokszor kifagy a játék ha humanitit használok. Megjelenik csomó idézői ikon, én meg megörülök aztán egyszercsak nem tudok mozogni, csak ott ül a karakterem a bonefirenél és kész.... mire visszalépek a játékba addigra persze meg már szétkapcsolódik gondolom a multiról és megint nem látok semmi idézést.

BOBAKILL úgy tűnik Miyazaki mester nagyon szereti a katanákat, ha a 2-nél is jelen lett volna tuti ott is egy earlyben könnyen megszerezhető és erős fegyver lett volna.

[ Szerkesztve ]

(#2375) ron8


ron8
senior tag

Honnan tudnám megvenni az első részt az összes dlc-vel együtt? Lehetőleg nem túl drágán...

(#2376) Šolaire válasza ron8 (#2375) üzenetére


Šolaire
veterán

Steam.
[link]

“Praise The Sun” \[T]/

(#2377) Kvelstadt válasza ron8 (#2375) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Az első részhez összes 1darab dlc van. :)

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2378) Yodamest válasza ron8 (#2375) üzenetére


Yodamest
addikt

Jó drága lett az 1. rész, most nézem még g2a-n is 5K felett van. :Y
Én amikor vettem még 5 euroért vesztegették steamen is, állandóan le volt akciózva. Aztán most valahogy a 3. rész hatására elég felkapott lett és jól fel is ment az ára, érdekes.

(#2379) MageRG válasza Yodamest (#2378) üzenetére


MageRG
addikt

Szvsz 10 EUR-nál többet nem szabad érte adni. Ha a FromSoftware komolyan venné a munkáját, már rég kijavította volna a szörnyű PC-portot. Tudom, a kiadó nem ad pénzt rá.
De gyanús, hogy remaster azért lehet. :P

"What is bravery, without a dash of recklessness!"

(#2380) Yodamest válasza MageRG (#2379) üzenetére


Yodamest
addikt

Durante megcsinálta helyettük szal ők már elengedték a dolgot.

Hát igen 5 juróért nagyon jó áron volt, mert tényleg iszonyat gamma, rengeteg tartalommal. Igazából ha valaki már végigtolta a 2-3-at és mindene a souls az jóformán bármennyiért megveheti, nincs lélektani határ, mert mai napig hatalmas játék és egy rajongó sem rajongó amíg ezt nem játszotta végig. Belegondolok milyen játékokat vettem sokszor 15-20 eurókért, hát sok esetben elbújhatnak a prepare to die elől. :)

(#2381) Kvelstadt válasza Yodamest (#2380) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Derék beszéd! +1!

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2382) ron8 válasza Yodamest (#2378) üzenetére


ron8
senior tag

Igen. Inkább kiviszem a harmadik rész ringed dcl-jét aztán addigra hátha találok olcsóbban.

(#2383) Šolaire válasza ron8 (#2382) üzenetére


Šolaire
veterán

Karácsonyi vásáron fillérekért volt akkor vettem meg. Egyébként megéri rengeteg tartalom van benne és a grafikát leszámítva messze a legjobb rész.

“Praise The Sun” \[T]/

(#2384) Yodamest válasza Šolaire (#2383) üzenetére


Yodamest
addikt

Neked jobban bejön a 3-nál is? Azzal nálam azért nem veszi fel a versenyt, a harcrendszer, grafek, az egész világ annyira él, mindent tökéletesítettek, a jó dolgokat meghagyták/visszahozták a rosszakat elvetették. Az ember használat/funkció is valahogy az 1 és 2 vegyítése, de a legjobb módon. Nálam a 3 most a top, hiába azért 4 év sok idő a játékiparban.

Am 1-ben most Uchi runt tolok és smougék előtt hagytam abba. Viszont eddig nem igazán győzött meg az uchi. Eddigi bossok közül kb csak a taurus demont lehetett bleedelni a többit nem... a claymore és a zwei eddig jobbnak tűnnek. Pedig majd a 3-ban is akarok az str végigjátszás után egy dexeset uchival.

(#2385) Šolaire válasza Yodamest (#2384) üzenetére


Šolaire
veterán

Pályatervezés köröket ver mindkét részre.A harc ritmusa meg a 2 és a 3 közt van. Egyébként a 15-ös uchigatana vagy iaito már túl erős szerintem darkwood grain ring-el meg shadow szettel 40-es dex-el nagyon jó karit lehet építeni. Dlc-t toltad az első részben? Nagyon egybe van az egész játék igen jobban bejön a 3. Résznél is.

[ Szerkesztve ]

“Praise The Sun” \[T]/

(#2386) Kvelstadt válasza Yodamest (#2384) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Nekem is az első a kedvenc. A 3al az a baj hogy az nem a ds3 hanem egy blood-demons-dark souls keverék.
Plusz a játék világa végig az egyre utal vissza.
Nekem olyan érzésem vokt közbe mintha már nem lett volna ötlet csak ds-nek maradni s ezért merítettek a bb meg demons-ból is.
De ezen nem veszünk össze.
Tesóm szerint is a széria csúcsa minden tekintetben.

Az uchit meg azért szeretem mert kicsit hosszabb mint a straigt swordok viszont ugyan olyan gyors mint azok.
És nem is a sebzése győz meg hanem amit az előbb írtam s hogy amiatt baromira passol egy easy set-es dex karihoz.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2387) t256 válasza Kvelstadt (#2386) üzenetére


t256
őstag

A hármat szívesen kipróbálnám már én is, de kéne vennem hozzá PS4-et. Mostanában fog megjelenni a Fire Fades edition, ami tartalmazza az összes DLC-t. Cirka 20000 Forintért. Várok vele fél évet. Csak attól félek, hogy a végét járja majd a multi, mire bekapcsolódom.

Most, hogy befejeztem a második részt, úgy érzem az egy az igazi. A második részben nem találtam olyan pályát, amire azt mondom, hogy bármikor újrajátszom miatta a játékot. Mint itt Anor Londo! :) Vagy Painted World of Ariamis, esetleg a DLC úgy, ahogy van.
A Demon's-ban Boletarian Palace.

Az NPC-k között sem találtam olyat, Akinek a storyline-ja érdekes lenne. DS1-ben kb mind az!

A DS2-ben jó húzás volt összekötni a Lighting sebzést a Faith-tel. Valamint a játék elején rákényszerül az ember a kétkezes fegyver használatra. Legalábbis én. Nálam ebben ki is merültek az előnyök. Utólag azt kell mondjam, hogy nem tetszett ez a rész.

Újra fogom kezdeni a DS1-et vagy a Demon's Soulst új build-el. Utóbbiban is hagytam bőven lehetőséget. Négy karaktert nem tudtam megmenteni.

Hétvégén elkezdtem a Skyrim-et. Hogy milyen lassú és unalmas a Souls után! :D

Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”

(#2388) MageRG válasza Yodamest (#2384) üzenetére


MageRG
addikt

Kevés boss bleedelhető, de Smough példul igen.
Egyébként én nem panaszkodnék, az a kard bleed nélkül is kiba erős.

"What is bravery, without a dash of recklessness!"

(#2389) Rony949 válasza t256 (#2387) üzenetére


Rony949
őstag

"Csak attól félek, hogy a végét járja majd a multi, mire bekapcsolódom"

Ha 5-6 év után akarsz bekapcsolódni, akkor talán igazad lehet. Viszont addig bőven lesznek játékosok, ezt garantálom.

(#2390) Kvelstadt válasza t256 (#2387) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Igaz hogy nem okyan erősek a karakterek de pk Lucatiel of mirrah az nekem nagyon bejött.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2391) Yodamest válasza MageRG (#2388) üzenetére


Yodamest
addikt

hehe pont ma reggel gondoltam, hogy mivel úgyis smougék előtt hagytam abba az 1-et, így le kéne már tolni azt a fájtot :) úgyhogy éhgyomorra le is vertem őket az uchival és igen itt most tényleg jó volt az uchi. Onnantól, hogy smoug maradt csak, már annyit csináltam, hogy hármat belecsaptam kapott egy bleedet és ezzel együtt egy staggert utána egyet ugrott és megint 3 csapás bleed, stagger és vége is lett ;] Úgyh. most kicsit szépített a fegyó. :DDD

(Mondjuk amit írnak hivatalosan, hogy a hp 33%-t sebzi a bleed jó nagy faxság, mert tök nem annyi. Kb annyit sebez mintha + 1 kétkezes ütést bevinnék a karddal, inkább a stagger miatt volt jó)

[ Szerkesztve ]

(#2392) MageRG


MageRG
addikt

Tegnap nekimentem pajzs nélkül a két sanctuary guardiannak. Nem azért, de O&S retardált óvodásoknak tűnnek ehhez a két döghöz képest.
Csak úgy sikerült győzni, hogy állandóan kirohangáltam az arénából gyógyulni, az egyik oroszlán meg beakadt az alagútban.
Mégis van aki leveri őket sérülés nélkül. :Y

"What is bravery, without a dash of recklessness!"

(#2393) Šolaire válasza MageRG (#2392) üzenetére


Šolaire
veterán

Ketten nagyon durvák én Dragonslayer bow-al vadásztam le őket. Mikor rájöttem hogy spawnolnak kicsit ideges lettem :D

“Praise The Sun” \[T]/

(#2394) t256 válasza Šolaire (#2393) üzenetére


t256
őstag

Kettő? Ez valami NG+ extra?
Amúgy újrakezdtem a játékot. A második rész után, meg kell szokni a ritmust. Mintha input lag lenne vagy nem tudom, kicsit lassabban mozog a karakter. Mire eljutottam Firelink Shrine-ba már meg is szoktam.

Egy Cleric lányt indítottam. A kezdő statok egész jók. A 2-ben iszonyú gyenge volt. A kezdő fegyver (Mace) nagyon jó. Próbálom pajzs nélkül, két kézzel használni.

Undead Parish-ben invadelt valaki. Egyszer meg tudtam ütni. 26-ot sebeztem. Ő egy ütéssel megölt. Komplett Smough páncélban volt, de Claymore-ral. Szóval van még itt élet bőven.

Apropó nem úgy volt, hogy Invade-nél figyel arra a rendszer, hogy kb azonos szinten legyenek a játékosok?
Tehát Level 150-es ne kerüljön össze Level 20-szal, ahogy velem történt?

[ Szerkesztve ]

Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”

(#2395) nem_tom válasza t256 (#2394) üzenetére


nem_tom
őstag

Nem tapasztaltam meg, hogy figyelt volna erre a rendszer. A legtöbb engem megszálló játékos jóval magasabb szinten volt nálam. Csak ritka esetben tudtam győzni. Egyszer azért volt szerencsém, mert pont megidéztem egy másik játékost mielőtt megszálltak volna.

(#2396) Šolaire válasza t256 (#2394) üzenetére


Šolaire
veterán

Ha legyőzöd a Guardiant és később visszamész ugyanoda akkor megjelenik 2 guardian miniboss. Hozzájuk képest hirtelen Ornsteinék puszipajtások :D
Nálam is invadeltek párszor egyikre különösen emlékszem :) Firesage démon előtt volt már messziről integettem neki mert messze voltunk egymástól. Harc előtt meghajoltam erre villám zweihanderrel bekínált a gyerek :) Én meg megkóstoltattam vele az 5-ös chaos blade-et :) van még élet főleg Anorban.

“Praise The Sun” \[T]/

(#2397) t256 válasza nem_tom (#2395) üzenetére


t256
őstag

Akkor nem tudom miért emlékeztem így. Talán a második részben van így?

(#2396) Solaire:

Elég volt Nekem abból a Boss-ból egy is. Nem időztem el vele annyit, mint Artoriasnál, de nehéz volt.
Első végigjátszásomnál többször visszamentem oda, de nem voltak ott.

Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”

(#2398) MageRG válasza t256 (#2394) üzenetére


MageRG
addikt

Van szintlimit lefele, hogy kit lehet invadelni. Asszem saját szint - 10 -(talán) 10%. Szóval nem lehet olyan, hogy egy lvl 100-as invadel egy lvl 20-at (csak lvl 80-at).
Persze vannak olyan mókamesterek akik szándékosan alacsony szinten maradnak, de a felszerelésük brutál. Egyik "kedvencem" a giant blacksmith hammeres invader volt.
Kis illusztráció

"What is bravery, without a dash of recklessness!"

(#2399) nem_tom válasza t256 (#2397) üzenetére


nem_tom
őstag

Passz. 2 részben sosem szálltak még meg, csak az NPC-k. :D

(#2398) MageRG: Ezek aztán büszkék lehetnek magukra. :D

(#2400) t256


t256
őstag

The Legend, Father Of Giants

Vele találkozott már valaki?

Lore
Harc

Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Dark Souls sorozat
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.