Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nemtéma...
21ó játék után ,és egy alapbető baki után kukáztam.,... indítottam refundot, de sztem nem fogják téríteni.... nembaj...gány egy munka ez. 2019-ben ilyen bakit bekapni?!.. vicc...
ELEX a másik fele....
-
- = Zk = -
félisten
tolja még/már valaki?!
-
colker
tag
Nekem nagyon tetszik a látványvilága de hogy a játékmechanika milyen azt még nem néztem holnap nézek majd róla videókat gondolom most sokan streamelnek majd róla.
Az ára egész barátinak tűnik én így saccra 30 vagy több euróra gondoltam.
Te most le is töltötted?Maga a játék amit letölt a netről hány Gb?Mobilnetem van így ez is meggondolandó mikor tudom majd letölteni. -
johnbl
csendes tag
Ugyanezen nevű játék, holnap lesz elérhető Early Access-ben. Ark-os hangulat, lesz aki megveszi?
http://store.steampowered.com/app/529180/Dark_and_Light/
-
XmogX
tag
Ez milyen játék?

-
Lacza
senior tag
Na van valami újság a játékról?
Valaki esetleg játszik vele? -
Lager
tag
Nekem nem igazán jött be a game. Ha érdekel valakit van egy pioneer accom eladó.
-
Szőrös
veterán
kötve hiszem mert még nem jelent meg
most csak a SoG megy ami bétának felel meg s nem is juthat be boldog boldogtalan. nekem mákom volt és bejutottam a 10k user közé bár az utóbbi napokban nem tudtam játszani (más kérdés , hogy a server sem ment). nem rossz a játék bár még elég gyakran crashel a kliens de ha belehúznak a srácok és mindent meg tudnak valósítani amit szeretnének akkor lealáz minden mostani mmo-t. -
Laloka
tag
van valaki, aki esetleg jatsza a jatekot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- No Rest for the Wicked
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- További aktív témák...
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T14 gen6 magyar! - full új! - 32Gb ram - 512GB SSD - Core Ultra 7 255U - 2027 gari!
- Garanciális Acer Predator Helios Neo 16 // i9-13900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060
- HP EliteBook 630 G10 13.3" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe SSD gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest