Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Akkor szerintem a szinted alacsony még.Ozobot és a latin fickót én is csak másodszorra tudtam lenyomni.Esetleg próbáld meg berakatni az időlassítós kibervert.Ami 15 másodpercre 50%-ra csökkenti az időt.Nekem úgy sikerült.Nem skill függő szerintem mert én az utcai bunyora és fizikai erőszakra nem nagyon raktam semmit.Esetleg a kibervereknél a kültakarót csonterősítőkkel turbozhatod(eleterő növekedést okozó csontváz vagy mi volt nekem).
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
türelem ismerd ki, hogy mit csinálnak, csak erős ütés folyamatosan, ha fura mozdulatsorba kezd iszkiri, tartsd a távolságot és ha sprintel vagy közel kerül, akkor dupla ugrással távolabbra menekülsz. aztán elölről... így lement mind a négy gorilla kar és egyéb eszköz nélkül, bár pár százalékokat ütöttem csak egyszerre és volt benne (jó)pár próbálkozás az ikrek valamiért tök könnyen lementek elsőre, a féllábú katona viszont volt vagy 2-3 óra, mire kialakult a rutin, viszont a csaj és az autós latino már sima ügy volt így.
-
addikt
Parryzni kell, azzal mindenki verhető. Jól kell időzíteni, parry után még két-max. három ütés belefér, aztán úgyis blokkolnak. Sokáig tart, meg vigyázni kell be ne kapj ütést, mert kb. kettőtől te is fekszel, főleg a címmeccsen. Én parryvel vertem le mindet, más taktika kb. esélytelen.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In