Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
11hh
tag
Sziasztok! Szeretném megosztani veletek a kálváriámat a Cudy WR3600H (BE3600 / Wi-Fi 7) routeremmel, hátha másnak is segít.
A probléma: Vettem egy ilyen készüléket, de a gyári szoftverben (2.3.15) hiányzott a WISP / Extender funkció, vagy ami volt, az használhatatlanul instabil volt. Ha sikerült is csatlakoznia a főrouterhez, újraindítás után sosem állt vissza a kapcsolat.A hiba mélye (Log elemzés): Nem hagytam annyiban, kimentettem a logokat (syslog), és a Gemini (AI) segítségét kértem, hogy elemezze ki a rendszernaplókat. A Gemini több kritikus, kernel-szintű hibát azonosított a gyári firmware-ben:
External abort on linefetch és Segmentation fault: Ezek súlyos memóriakezelési hibák, amik a rendszer lefagyását okozták.
wl driver adapter not found: A rendszer futás közben egyszerűen "elveszítette" a Wi-Fi vezérlőt.
bdinfo read failed: A router nem tudta beolvasni a saját hardver-azonosítóit, ezért a driverek nem töltődtek be megfelelően.
Írtam a Cudy support-nek, és küldtek egy nem publikus béta firmware-t (v2.5.3b).
A frissítés utána a hibák megszünetek.
Megjelent 5-féle üzemmód (Vezeték nélküli útválasztó, AP, Extender, WISP, Client).
A logokból eltűntek a fagyások és a fenti hibaüzenetek.
Az újraindítások után azonnal és stabilan újracsatlakozik a főrouterre.
Ha valakinek hasonló gondja van ezzel a típussal (WR3600H / R69 hardware), ne várjatok a hivatalos frissítésre! Szívesen megosztom veletek a WR3600H-2.5.3b-20251205-163457-sysupgrade.bin fájlt
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját hszek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest