Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Szaisztok!
Az alábbi problémával fordulnék hozzátok.
Adott egy xhtml oldal, amelynek a tetején ''tab-ok'' vannak, ilyen kis fülecskék, img (link)ben.
Namármost ezek a ksi fülecskék kijelzőtől függően kisebbek vagy nagyobbak, erről egy háttérben futó php gondoskodik.
Azt szeretném megoldani, hogy :
abban a sorban ahola tabok vannak, attól függően, hogy melyik tabon áll az ember , jelenjen meg a tabok alatt egy csík.
Ezt eddig cssben megoldottam, p.tab-ként, aminek a border-bottom -ja 4px magas csík volt , adott színnel, de szembesültem azzal a problémával, hogy kijelzőtől függően néha kihagy a képek alatt egy kis fehér sávot a borderig...
6233ason jó, a tabok alatt van a csík, de pl 3250esen nem !
Ezért úgy gondoltam inkább divbe rakom.
Ezzel viszont az a problémám, hogy csak a képek alá húz csíkot, nem arra a sorra ahola képek vannak , és nem igazán értem miért
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest