- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Előre szólok hogy nem vagyok otthon, így nem tudok jsfiddle példát küldeni, így tehát csak egy elméleti kérdésnek szánom az alábbit.
Valaki a múltkor szólt hogy a containernek amiben az egész oldal van, nem szokás előre meghatározni a magasságát. Ez idáig oké, csakhogy az oldalamon valahol elég nagy mennyiségű tartalom van , de van olyan menüpont ahol még alig van valami.
És azok a menüpontok ahol kevesebb a tartalom, nagyon hülyén néznek ki.
Egészen pontosan úgy, hogy a container kb 100 px; magas amit gondolom el tudok képzelni hogy miként mutat.
Ugyanakkor ott ahol nagyobb mennyiségű tartalom van, majdnem minden jó, de mégsem mert egy bizonyos határ után "kifutok" a container alá.Szóval a kérdésem az volna hogy ezt ti hogyan szoktátok csinálni?
Mert én most előre megadtam neki egy jó nagy értéket magasságként de ez sem az igazi mert mindíg hozzá kell adni valamennyit ha már nem elég magas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Diablo II: Classic és Resurrected
- EAFC 25
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest