Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• darvinya

titán

válasz konci79 #1331 üzenetére

Nekem is ajánlották a biológia kezelést, de valahogy sosem jött össze, hogy szükséges testüreg vizsgálatok.
    Aztán elegem lett belőle és már nem is bírom ezeket a vizsgálatokat.
    Mert ezektől a vizsgálatoktól csak romlott az állapotom.
    Mikor megtaláltam ebben a témában magyar gurujának szakvélemény tanulmányát, ledöbbentem, hogy kezelés sikeressége alig 30%.
    Leg megdöbbentőbb, hogy 15%-nál súlyos szövődmény lépet fel.

Mr. Bean969

Javarészt igen, pszichés eredetű, de sajnos élelmiszer sem jó.
    Azok vagyunk, amit megeszünk.

törölt tag

válasz konci79 #1331 üzenetére

Gyors és tartós jobbulást kívánok neki.
    Egyébként érdekes, hogy most így laikusként ha megnézi az ember, mitől működik máshogy az emberek szervezete? Miért van az, hogy mindenre totál máshogy reagál, a betegségek mindenkinél totál máshogy folynak le stb. Én lassan már igazat adok azoknak, akik úgy vélekednek, hogy ezen betegségek nagy része pszichés alapú. Hiszen a legegyszerűbb példa: az tény, hogy az Immunrendszer egyik bástyája, maga a bélrendszer. Ha mondjuk valaki ideges, szorongása van stb, azt alapvetően a bélrendszerben érzékelni. A Crohn alapvetően ennek a felfokozott állapota. Olyan mint egy láz. A lázból se gyógyulsz ki, csak megszűnik. Ugyanilyen a Crohn is. Az ember szervezetében semmi nem történik véletlenül vagy viccből. Szóval a Crohn se újul ki csak úgy. Biztos, hogy van valami pszichés alapja.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés