- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
rumkola #2195 üzenetére
ezt én is mondanám, de nem így van! mint írtam,20 órát játszottam, mire sikerült elérnem,hogy nem melegedjen túl a proci. össze-vissza tekergettem rajta,mozdítottam millimétereket,és teszteltem. de akár hogy állt rajta,mindig rá feküdt rendesen. viszont ami kimaradt: mikor felszaladt 80 fokra a kupak hő,félig felhajtottam a lefogató fület,és rögtön vissza esett 40 fok környékére. ha vissza engedtem a helyére,megint 80 felett volt!. és félig felhajtott füllel is kb 20 fokkal melegebb volt a második mag.
én azt tudom elképzelni,hogy elengedett a TIM a kupak alatt,és ezért volt az egész balhé.
abban az állásban jó,mikor a proci hűtő pont jó helyen szorítsa meg jobban a kupakot.
de nem szeretném levenni a kupakot, ezért kéne más ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux haladóknak
- iPhone topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest