- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkec
aktív tag
válasz
Gyufaaa #1769 üzenetére
Egy rammal is kifagyott, bár csak az egyiket próbáltam és nem tudom már melik vót
meg milyen teszt progi futott (talán everest). Én azért a procira gyanakszom, mert a régi hűtővel se haladta meg soha azt bizonyos "fagyáspontját", mint most se az új hűtővel (a max 70, és most 59 fokot), ami furcsa összefüggés lenne egy ramhibával.
Ja meg vissza vett FSB-vel nem fagy csak nagyon ritkán, mivel nem éri el a "fagyipontot", igaz akkor a ramok is alacsonyabb frekin mennek
-
kekkec
aktív tag
válasz
Gyufaaa #1769 üzenetére
Értem, csak a régi northwood-omnál nem volt gond, igaz 266-on futottak. Mojdjuk arra figyelmes lettem, hogy mikor prime95-tel csak a ramokat küldtem meg, ilyen furcsa "nyeszergést" hallottam egy kis idejig (itt forumon olvastam, hogy vidikarik is szoktak, ilyen "elektromos zajt" produkálni, és állítólag az természetes, nem utal hibára). Remélem bírja a ram meg a lap egymást, mert azért akarom kicserélni egy 800 FSB-s procira a régi northwood-ot, ami csak 400as és ezért a ramok is csak 266on mentek, nem 400on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest