Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
egy max fsb eléréséhez esetleg jól jöhet egy win alól futó tuning,de a biosból beállított a megfelelő.....................
Táblázat:
Hétvégén talán nem kell melóznom,akkor keressük egymást a táblázattal kapcsolatban,de legrosszabb esetben a jövö hét második felétől szabin vagyok,lesz több időm

Gatyába rázzuk itt a dolgokat
-
F.B.I.
veterán
Menni fog a progival is 300mhz emelés, talán több is, én nem szeretek win alól tuningolni csak bios. Az alkatrészek megfelelőek egy kis tuninghoz, a programmal való húzáshoz meg aqz alaplapod topikjában bővebb felvilágosítást kapsz. A 2,6-2,7Ghz-et alapfeszültségen bírnia kell a procidnak.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Segítenénk de egy kicsit hosszadalmas lenne ha most csinálsz ilyet először, ezért inkább itt olvasgass, kezdésnek:
remélem segítettem.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő