Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02
üzenetére
Jó ez.Most így állok.Minden alapon,igaz ez idle állapot.Jó a biostar lap nagyon.Teccik.
Procit is újat vettem,nem tesztelt.3.6-ot belövöm és csókolom.Jóval gyorsabb mint az e8xxx,és nekem a q9xxx-nél is jobban teccik.Most néztem dirt2-be 3-4fps-el több van mint q9505s-el.Az alaplap marad mindenképp véglegesen.Procit majd cserélek egyszer ha kijön a corei5 750 32nm-es változata.A corei5 750 most is veri lazán a q9xxx-et,az meg még jobb lessz,de ez is jó most nagyon.Majd állítgatom még.Azt se tudom mi merre,mert teljesen más mint a p45.Még holnap újra kell rakni az oprendszert is mert teli van minden giga progival,p45 után.Kicsit be van kavarva már a win7,de majd holnap tisztába rakom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Procit is újat vettem,nem tesztelt.3.6-ot belövöm és csókolom.Jóval gyorsabb mint az e8xxx,és nekem a q9xxx-nél is jobban teccik.Most néztem dirt2-be 3-4fps-el több van mint q9505s-el.Az alaplap marad mindenképp véglegesen.Procit majd cserélek egyszer ha kijön a corei5 750 32nm-es változata.A corei5 750 most is veri lazán a q9xxx-et,az meg még jobb lessz,de ez is jó most nagyon.Majd állítgatom még.Azt se tudom mi merre,mert teljesen más mint a p45.