Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Aktív témák
-
Protezis
őstag
A vinyóval az történt, hogy win sszeveszett a régi hangkarim driverével. Vagyis ezzel magyarázom. Régebben is volt rá precedens, hogy nem bootolt be a gép. Még a régi vinyóval. Volt, hogy csak a legutóbi helyes konfig opcióval sikerült elindítani többször egymás után. Most felraktam hangdrivert, xp nem indul. reset. hal.dll nem található. reset. próbálom visszamásolni, de akkorra már a teljes win könyvtáram kiürült, 2 partícióm használhatatlan lett. xp reinstall. jó. adatok vissza. hangdriver fel, nem indul, reset. hangkari ki, jó. Szóval a driver szerintem nem okozhaz adatvesztést, de a sok boot közbeni reset szvsz igen. szóval ez volt a gond. Mióta másik kártya van, nem történt semmi hasonló. Mellesleg a hdd kb 2 hónapos.
CS-t másik havertól húztam át
Gép: adataimnál. Csak proci most alap 2.4-en megy.
Aktív témák
- Androidos fejegységek
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Linux haladóknak
- Saját hszek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest