Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Protezis
őstag
A vinyóval az történt, hogy win sszeveszett a régi hangkarim driverével. Vagyis ezzel magyarázom. Régebben is volt rá precedens, hogy nem bootolt be a gép. Még a régi vinyóval. Volt, hogy csak a legutóbi helyes konfig opcióval sikerült elindítani többször egymás után. Most felraktam hangdrivert, xp nem indul. reset. hal.dll nem található. reset. próbálom visszamásolni, de akkorra már a teljes win könyvtáram kiürült, 2 partícióm használhatatlan lett. xp reinstall. jó. adatok vissza. hangdriver fel, nem indul, reset. hangkari ki, jó. Szóval a driver szerintem nem okozhaz adatvesztést, de a sok boot közbeni reset szvsz igen. szóval ez volt a gond. Mióta másik kártya van, nem történt semmi hasonló. Mellesleg a hdd kb 2 hónapos.
CS-t másik havertól húztam át
Gép: adataimnál. Csak proci most alap 2.4-en megy.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest