Új hozzászólás Aktív témák

• csana

senior tag

válasz illusiON #3032 üzenetére

Jah, mostanában megint rámjött a DoDs-ozhatnék, és meg is lepődtem, hogy 26-os teli szerverekbe botlok jó pingel, ráadásul "tiszta" szerverek, amik nincsenek agyonszórva minden kaksi gagyi mappal, meg hangokkal.. Az ilyeneket szeretem.

Egyébként máshol is előfordult már ez a jelenség, és a netlimiter a hl.exe-t hozta ki ludasnak. Mintha valamit veszettül fel akarna tölteni, és miután korlátoztam a feltöltés, visszament a pingem 20-30 körülire.. Igaz ritkán fordul elő, hogy valamelyiken csak úgy exponenciálisan elkezd nőni a pingem, de elég zavaró. Lehet hogy másnapra megjavul a dolog magától, de még nem próbáltam soha később ismét azt a szervert.. De mint korábban említettem, nagyon random hogy mikor jön elő ez a hüleség.. tf2-n, css-n, dods-on is már tapasztaltam.egyszer egyszer.. Meg tegnap imét cs közben.. Más szerveren meg jó. De előfordult, hogy 3. szerónál nem buzgálkodott a ping.. Szóval érdekes.

Egy másik problematikám meg hogy a bal felső részen ugye elvileg kéne valami "radar"nak lennie, vagy mapnak.. Nekem nincs, vagy csak néha van. Tegnapi meccselésem közbe mondták, hogy nemigaz, hogy nem nézem a radart.. Namondom nekem nincs, mert azthittem hogy senkinek nincs, és ezt a szerón lövik ki vagy be.. Majd felvilágosítottak, hogy a config cfg-vel kellene valamit alkotnom (valami német csávó okoskodta ki), de szerintem más lehet a gond..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés