Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndreLinoge
újonc
válasz
body007
üzenetére
Köszönöm Neked is a segítséget! Így már tényleg megy! Már majdnem azt írtam, hogy nem találom ezt a lehetőséget, de csak meg kellett nyitnom a "Text" fület
Mivel PS-em nincs, és a régi gépemen ami volt, az pedig nagyon lelassította, ezért próbálkoztam az újon is a Corel-lel. Nem nagy dolgokra, vagy hivatalos munkára alkalmazom.
Arra amire kellett viszont ez a program a szívemhez nőtt, és nagyjából eligazodok rajta, a beállításokat viszont nem nagyon variáltam, mert attól tartottam, hogy annyira elállítgatom, hogy később bajosan tudom csak visszaállítani.Érdekes dolog ez a png probléma, mert más, elvileg teljesen hasonló (.png formátum, ugyanaz a tömörítés, stb.) képekkel viszont nincs problémája. Most addig melóztam vele, mire rájöttem a megoldásra:
A bitmap beállításoknál sikerült ezt találnom:
A fenti képen "elrejtek" bizonyos színeket (jelen esetben a kép "hátterét", kellett használnom lent a radírt is, mert maradt némi piros, látható nem teljesen zöld a háttér), vagy "megjelenítek" :
Valamelyiknek elvileg jónak kell lennie. Vagy eltüntetsz, vagy megjelenítesz. Akkor van baj ha ugyanabból a színből bizonyos résznek látszania kéne, más területen viszont nem. Akkor viszont ott a radír :-)
Köszönöm mindkettőtök segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.16.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest