Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CM Hungary
Hivatalos
válasz
laskr99
üzenetére
Ja, btw. Antec és a félár. Gondolom amikor rájöttek, hogy beragadt a készletük, nem tapsoikoltak örömükben a tulajdonosok. Azt gondolom, hogy valamit féláron eladni nem nagy erény, rontja a profitot, dolgozókat kell elküldeni, veszteséget realizálni, költséget csökkenteni valahol stb.
Nálunk is előfordul, hogy kénytelenek vagyunk bizonyos termékeket gyártási költség alatt eladni, de ha minden alkalommal megcsináljuk ezeket, vagy féláron árulunk, akkor én most nem beszélgetek itt veletek. Nem tudom hol dolgozol, de ha veszteséget termelsz, ott sem fognak hátba veregetni. Szóval igyekszünk mi is profitot termelni, mindezt úgy, hogy olyan termékeket adjunk a felhasználóknak, amelyek számukra értékesek és használhatóak.
Higgyétek el, nem egyszerű feladat. Pláne lekezelni a kisebb nagyobb problémákat. Mert a végén az szívja meg, aki a piramis alján van. minden ilyen problémás dolog nálam csapódik le, aztán vívok a kinti bürokráciával, hogy megoldásokat találjak (találjunk). Nem panaszkodom, mert szeretem csinálni, de azért ez itt sincs kolbászból a kerítés.

Új hozzászólás Aktív témák

- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest