- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Közben megoldódott a problémám. Írtam a BirdPC-nek, ahol vettem, és kérdeztem, hogy ki tudják-e cserélni egy Freezer 7 prora. És egy az egyben kicserélték. Így a listaárhoz képest 300Ft-ot buktam, de az semmi ahhoz képest, hogyha ventit kellett volna vegyek, meg stb...
Szal nagyon korrekt, és vevőcentrikus bolt az a BirdPC.
(szerintem ha a szifonból rendeltem volna, ott tuti elhajtottak volna ilyen kéréssel...) -
Mr. Teddy
őstag
De közben kitaláltam.
EMBEREK: Nem kell valakinek egy Gyári CM Hyper TX2-es venti? Kb eddig ment 3 órát. És kb egy új PWM-es venti árában odaadom, akinek kell, vagy egy picivel alatta...
Ha valakit érdekel, privizzen, és megbeszéljük. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
sid.:Rc211v #2314 üzenetére
Látom egy nap ketten is be***tuk ezt!
Én is ma vettem egy ilyen hűtőt erre pörög nekem maxon...mígnem kiokoskodtam, hogy a PWM hiánya a hiba... És igazából így már tökre nem jó ár/érték arányú sajna ez a venti, mert akkor még plusz elenállás, vagy plusz potmeter, meg minden anyám kínja... Pedig ott volt az üzletben az AC Freezer7 Pro és ez, majd a csávóra hallgattam, hogy ő ezt ajánlja, gondoltam jó lesz nekem is, erre ebbe a topikba nem tévedtem el vásárlás előtt és most foghatom a fejem..Ja, és ha sikerült egy helyet találnod, hogy hol van ellenállás, akkor plz szólj.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Cooler Master MASTERLIQUID 360L CORE vízhűtés eladó /Garanciás/
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold - Alza garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest