- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrano
tag
válasz
Recon 010101
üzenetére
Eddig nekem se kellett fizetnem valós pénzzel semmiért. Lehet hogy téged átvertek. Jah, nem te mondtad, téged átvertek. Nem kell fizetni, csak lehet, ha akarsz, de nem kell.
Azt ne felejtsd el, hogy van aki csak játszani jön ide, jót szórakozni, lövöldözni, napi 1-2 kört. Szerintem ezeknek az embereknek nagyon nem téma, hogy napszemüvege legyen, vagy egyéb csilli-villi cucca. Nekem semmi bajom azzal, hogy bérelni kell a fegyvereket meg miegymást. Aki pedig profin akarja tolni az fizessen, elvégre ha valaki valamiben profi, vagy a legjobb akar lenni az fizesse is meg az árát, de ha jobban belegondolsz ez minden "ingyenes" MMO játékban így van, a jobb cuccokért fizetni kell, valós pénzzel. Valamiből mégiscsak fenn kell tartani a szervereket meg a programozókat meg a többieket.
Nekem casual playernek az bőven elég amire összelövöldözöm a pénzt, hosszútávon nekem megéri és nem voltam, vagyok, leszek fanatikus, csak napi 1-2 óra, szerencsére van valós életem amit élhetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest