Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gbcrtrtlp
csendes tag
válasz
giornalista
üzenetére
Nekem is G29 van. Azzal tolom 2016 óta (előtte Logitech MOMO volt). Tehát 5 játéknyi F1 tapasztalatom van vele (F1 2016 - F1 2020). Nálam a kényelmes, bevált elfordulási szög 300 fok. Próbáld ki, hátha neked is megfelel.
-
Gbcrtrtlp
csendes tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Ha eljutsz az S safety ratingbe, ott már teljesen korrekt, lökdösődés nélküli versenyeket mehetsz. Érdemes felvállalni a sok elvesztett pontot a skil ratingben, és lefutni néhány futamot bármilyen ütközés nélkül. Ha megvan az S, utána cél a Gold skill rating. Én hétvégén lenyomtam 15-20 online ranked versenyt, egyszer sem löktek ki. Azaz egyszer igen, de utána a srác lehúzodott és maga elé engedett. Jó lett az idei online, messze a legjobb a sorozatban...
-
Gbcrtrtlp
csendes tag
Változnak a szabályok jövő évre. Az aero fejlesztéseid szabálytalanok lesznek jelenlegi formájukban. Választhatsz:
* továbbfejleszted az idei autót, de azokat nem viheted át jövő évre
* a már meglévő fejlesztéseid kompatibilissé teszed az új szabályokkal, lemondva az idei autó további fejlesztérésőlA változást a mérnök egyébként egy drámai animációban jelenti be: „Listen up! There's been a regulation change...” stb. stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi