- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
Steady74 #1212 üzenetére
Annyit elfelejtettem irni hogy így is meg van a 45-50 fps, csak azért idegesítő hogy a gpu nincs kipörgetve 100%-osan!Azt hittem egy 4 ghz-re huzott q9550 elég lesz még minden játéknak egy jó ideig, de úgy látszik az F1 megdöntötte az elképzeléseimet, azért remélem a jövő játékai ilyen szempontból jobban lesznek megírva!
Még egyszer köszi a segítséget mindenkinek! -
BeLucZ
addikt
Hello emberek!
Létezik hogy ez a játék ennyire cpu igényes legyen?Mindent feltoltam maxra 1920x1200ban játszom 8X MSAA és minden létező max 5850el és egy 4 Ghzre huzott q9550el brutális cpu limitem van?!A max gpu kihasználtság 67% volt nálam!Dirt 2 grid, ezekhez mind elég a proci hogy kipörgesse a vgat, kicsi fura hogy az f1 -nek nem elég miközben annyira nem nyújt pazar látványt, fizikában sem hinném hogy olyan nagy durranás lenne!Ha valaki tud, segítsen megmagyarázni!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Autós topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest