Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
-
Rototti
senior tag
Hát még most kezdetekben okés ez a time trialos megoldás, de ha már mindenki beszerzi a maga játékát, akkor jobb lenne, ha igaz versenyt nyomnánk.
heihachi: Rájöttem, hogy lehet a replay-t előhozni időmérőn. A lényeg, hogy be kell futni miután lejárt a 10 perc. Ekkor ott lesz a view replay, ami az utolsó boxból való kijöveteltől kezdve mindent rögzít.
-
Rototti
senior tag
Pont jó pályát választottam mai gyakorlásnak, ha ez lesz a map az itteni "versenyben". Am azt meg kéne határozni, hogy ki milyen segítségekkel mehet, vagy külön csoportokat alkotni. Nekem is egy sima Force Exem van, aminek aztán érezd a fék, gáz adását...
Na sebaj, itt a vidi, sajna ismét becsúszott egy hiba, durvább, mint tegnap. Egyébként sem volt tökéletes, de holnap nekilendülök, lesz ez jobb is.
Bahrein Q3 -HD!!!
-
Rototti
senior tag
válasz
heihachi #759 üzenetére
Huhh, akkor megnyugodtam... Már azt hittem simán kaptam 2,5 mp-t. Értem én, hogy hosszú a pálya, de azért az kicsit sok lett volna.
Nem is tudtam, hogy a time trial ennyire más. Azt hiszem azt nem fogom használni, mert nem valós értéket mutat.A replay ugyanúgy van mint a verseny után. Amikor a Q3 befejeződik, feljön az eredményjelző, ahol ott van, hogy view replay. Legalábbis nálam ott volt, most nézem, hogy a te képeden nincs...
Ez fura.
Más: Sokan írják a hibákat a szingliből, ezek nyilván javítva lesznek az első patchben, a boxos hiba biztos, mert az tényleg eléggé durva. Bár én úgysem azért fogom megvenni, hogy a legend AI-val szórakozzak egy Lotussal. Van abban is feeling, de ha van lehetőség emberekkel menni, inkább azt választom.
DigitXT: Itt is összemérjük a tudásunkat??
-
-
Rototti
senior tag
Na megtöröm a videócsendet, Spaban mentem (RollyDy: hol máshol?
) a Q3-ban egy karikát, full új lágy gumikon, csak a felvezető volt bennük. Nem lett tökéletes kör, 5-ös kanyar kicsit benéztem, meg van pár pontatlanság, de azért hátha jó lesz Steady-nek.
Minden autós game-et eddig automatán nyomtam, most váltottam először manual-ra az F1 kedvéért. Így kérem elnézni a sebességfokozat túlhúzásokat.Spa Q3 - HD-ban tessék nézni!
Az uccsó mp-t a replay lenyelte... -
Rototti
senior tag
Am nem rossz game. Szokni kell még bőven. Esős futam hatalmas feeling, néha úgy érzem esőben jobban megyek ai-hoz képest, mint szárazon.
BalaNce87: Igen, nem mindig esik ki a kanyarból ha padlózol, de esőben gyakrabban. Bár sztem nem is lenne az reális, f1-ben sokszor elfékezik, mégsem mennek egyenesen.
-
Rototti
senior tag
Ha angol profilt hozunk létre a livehoz, akkor angol zászlóval megyünk majd a multiban, vagy ahhoz nincs köze?
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #433 üzenetére
Nem lesznek ennyire durvák a törések, ha rendesen gurulunk.
Hát ja, mi rendesen fogunk gurulni, de a ranked többsége valszeg nem, ugyanúgy mint a Gridben. Főleg az első pár hónapban, amikor sokan leszünk. Ez sokkal jobban várt játék mint a Grid. Így valszeg többen lesznek olyanok, akiknek hamar elgurul a gyógyszerük. (Nem beszélve a csítelésről...
)
Azért egy-két próbát teszek, de sztem a privát magyar szerókat fogom preferálni.
-
-
Rototti
senior tag
Az volt a jó a Gridben, hogy ott volt demo. Két pálya, két autó, multival!!! Ha már ez megunhatatlan, akkor gondoltam a teljes még jobb lesz. Úgy is lett.
Viszont F1 esetében én is a házilag barkácsolt demo mellett teszem le a voksom. Nálam nem csak a fizika a kérdés, hanem a gépigény is, és a kormányom sem volt fenn a támogatott listán. Ha ez a 3 dolog stimmel, irány a cd galaxis.
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #329 üzenetére
Ejha, remek vidik, sok minden kiderül ezekből. Egyre inkább hajlok a vételre. Az AI-k mozgása néhol fura volt, de a multiban ez úgysem érdekes...
Végre láthattuk azt is, hogy mi történik, ha elfogyasztjuk a gumikat...Alig várom, hogy multiban csapathassam. Remek meccsek lesznek, privátban biztos, "rankeden" meg majd elválik.
-
Rototti
senior tag
válasz
werszomjas #277 üzenetére
Sztem nem az embereken fog múlni, hogy ki milyen segítségekkel megy. Az adott szeró beállításai határozzák meg.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #275 üzenetére
Persze az alap, hogy segítségek nélkül megyünk multiban, meg singleben is. A manualt kihagytam volna, de ezt látva rákényszerülök.
"Biztos én is behajítom egy párszor a sóderbe a Ferrarit. " Jaja, főleg ha egy kicsit rásegítek.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #272 üzenetére
Hát ez az. Gridben nem vettem rá magam, mert nem éreztem értelmét. Persze tom, hogy nagyobb a feeling, de mégse.
Ó basszus, próbálkoztam már korábban is, de valahogy sehogy sem akart működni. De legalább csak egy féle autó váltását kell elsajátítanom. Talán ez majd segít.Megtanulok én mindent csak fusson a gépen elfogatható graffal. Dirt2 ment maxon szépen. Lehet ki kell majd kapcsolnom az esőfüggönyt. Az élményt elrontja... de ez mármár csalásnak számít multiban, mert akinek ki lesz kapcsolva, az sokkal jobban fog látni...
-
Rototti
senior tag
Wow, ez már inkább hasonlít egy f1-es játékra. Végre valaki normálisan vezet...
Azért az első kör végén féktávon két autót megfogni...Kíváncsi lennék a nehézségi fokra.
Az esős futam brutál. Bajba lesznek azok akik automata váltóval mennek, mert nem tudják felpakolgatni a sebességeket esőben. Lehet nekem is meg kéne majd tanulni váltani!
A graf is odab@sz, de az biztos, hogy azt az esős futamot így nem fogja vinni a gépem, vagy ha igen, kettőt is veszek az F1 2010-ből!!
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #234 üzenetére
Hmmm, próbáltam már Gridben 30 fps-el menni, hát azt simán szaggatásnak éreztem. Autós játékoknál 40-től kezdődik az élvezhető kategória. De reméljük a legjobbakat.
-
Rototti
senior tag
válasz
werszomjas #218 üzenetére
Sztem komplett bajnokságokat nem lehet futni, csak futamokat. A pontszámítást sztem magunknak meg tudjuk oldani.
Más: Látom, gyűlik a Grid-es jónép.
RollyDy: Kit nem szeretsz az F1-ben?? Én azzal leszek!!
Viccet félretéve, nincs kedvenc csapat most, szal nem tom mi lesz. Gondolom meki, red bull közül valamelyik.
Én mekis voltam, amióta az eszemet tudom, de Hami érkezése bezavart, mentem Kimi után, most meg csak nézem a futamokat.Am autók között lesznek különbségek?? Vagy Lotussal is el lehet verni a multis mezőnyt?
-
Rototti
senior tag
válasz
GuruZone #181 üzenetére
Ehh ilyen könnyű levágni a kanyart füvön??!! Reméltem, hogy ezt megoldják, a Gridben is úgy vágják a kanyarokat online, mintha ez lenne a legtermészetesebb.
Már csak abban tudok bízni, hogy lesz egy figyelőrendszer, ami kiinti a playert, ha átvágja a kanyart.Jó lenne tudni, hogy milyen segítségekkel mentek, mert ez így kicsit lazának tűnik.
És azt is megtudtuk, hogy nem lesz jó multiban kikapcsolt sérüléssel menni, mert akkor simán ki lehet pakolni az előttünk lévőt féktávon.
Balogh18: Sztem mindenhol 8000 FT. Pl.: 576-ban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus Pad 3
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest