Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
kenwood #16370 üzenetére
En az image-ek miatt megvettem, kiszedtem az imageket belole (Persze ez hivatalosan nem megengedett) es beraktam oket eve-ng-be.
En nem szeretem a CML interface-t, szerintem logikatlan tulbonyolitott, az eve-ng jobb.
Szamit a proci, nekem egy regebbi generacios xeonom (E5-2650 V1) volt es mikor egyel ujabb generaciosra upgradeltem (E5-2670v2) erezhetoen felgyorsult a boot.Egyebkent amikor mar futott nem volt vele nagy gond, de az NX pont eleg nagy cpu es ram igenyu node sajnos.
All in all, kibirhato egy regebbi xeonnal is de en az altalam is hasznalt modszert javaslom inkabb.
Persze megprobalhatod a CML-t gyarilag, aztan meglatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Elite: Dangerous
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- New World - az új Amazon MMORPG
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB 100% Akku Megkímét,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanci
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest