Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yeffy

veterán

válasz ÁrPi2 #14689 üzenetére

Engem nem offendalsz, nem kell aggodni. :D

Angliaban elek, itt elegge porog ez a szakma, CCNA-vel mar kapos vagy, plane, ha tudasod is van hozza, CCNP-vel meg aztan plane.
    P-vel, vagy annak megfelelo tudassal mar jol keresel, A-val is keresgelsz mar, bar ott meg inkabb csak atlagfizetest. De erdemes, es jo neven is veszik, ha tanulsz, fejlodsz. Plane, ha sajat penzedbol kepzed magad, ahogy hallottam tobb helyrol, az nagy plusz pont az interjukon altalaban.
    Mindkettovel, plusz a tapasztalattal, plusz amit kialkudsz magadnak, szepen tudod strofolni a fizetesedet. :)

Fizukrol meg, ha raguglizol angolul, mik itt az atlagos network admin/engineer/CCNA/P/stb. fizetesek UK-ban, egesz jo kepet tudsz kapni, itt jo kis osszehasonlito oldalak vannak, pl Glassdoor, Indeed, PayScale, csak ugy, mint az USA-ban.

Ezt hianyolom otthonrol, ha volna egy ilyen, akkor kikutakodnam magamnak, de nem talatam egyelore, ezert batorkodtam itt foltenni a kerdest, senkinek nem a konkret, szemelyes fizetesere vagyok kivancsi, nem szokasom, sosem volt. Altalanossagokban erdeklodok, mi(k)re lehet otthon szamitani.

Szakami elorejutas is azert konnyebb, ertelemszeruen itt tobb/nagyobb cegek vannak, nagyobb piac/gazdagabb orszag. Otthon nyilvan ez limitaltabb.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés