Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
A baj az, hogy a contract managment elb..ta a szerzodest. A cucc regen EOL es 06.30 ota EOS. Se TAC, se RMA, viszont az ugyfailnak meg ev vegeig van szerzodese NALUNK a cuccra. Rgo, nekunk kel megoldani, vagy cserelni sajat szakallra. Utobbival nincs semmi gondom, ha el..k, hozzak helyre. De ezek most tolem varjak el. En benne vagyok az ilyenekbe, mert poen, de:
- ha leallitjuk a masik mukodo WLC 4402-t, - gondolom az ugyfail nem fog benne turkalni, mialatt a gep megy - lehet az sem jon vissza tobbet, van 2 halott cuccunk. Ezt en nem vallalom be, hacsak nem kapok IRASOS utasitast ra. Akkor tolem mehet
(Bunkoknal mindig irasos bizonyitek kell, mert rad vernek mindnet, ha nem tudod bizonyitani, hogy "Parancsra cselekedtem"
)Switchel kapcsolatban igen, a PVlan hianyzik belole 3560tol megy csak, de en inkabb Stackelhetot vennek, fontos, szinte mar csak azzal talalkozhatunk.
Szerintem Te egy UFO vagy

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Marathon (2025)
- Nintendo Wii
- EAFC 26
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Bunkoknal mindig irasos bizonyitek kell, mert rad vernek mindnet, ha nem tudod bizonyitani, hogy "Parancsra cselekedtem"
)
FecoGee