- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spuros
őstag
válasz
Gubek-Einste #3723 üzenetére
csatornákkal játszottam, jelszó is angol kis és nagybetűk+ számok, csak 20 mhz-en is próba. eredmény ugyanaz.
-
spuros
őstag
Sziasztok
Igazából nem pont ezzel a routerrel kapcsolatos a gond, vagyis de, mert csak ennél a routernél jön elő. Szóval adott az eszköz ami leosztja wifin az internetet. Minden eszköz rendesen kapcsolódik wifin kivéve egy Alcor q787i tabletet. Ez a tablet is felcsatlakozik de ez nem kap internetet. A többi mobileszközön van net. Mi lehet a baj?
Ja és máshol más netre ha csatlakozik az alcor akkor kap netet, rendesen működik..... Már minden beállítást átnéztem, de nem látom hol a gond.
Van ötletetek?
-
spuros
őstag
válasz
Gubek-Einste #3659 üzenetére
oké..
Este megcsináltam, kipróbáltam az egyik boxon. Működött. Kivittem a wifi routert a helyére és ott nem ment. Net az volt de a kép fekete volt.
Elvileg a kis D-link tudja az IGMP proxy-t..
-
spuros
őstag
Sziasztok, korábban az IPTV topikban kérdeztem ezt, de a válasz nem volt egyértelmű ezért gondotam rákérdezek itt is. A kérdés eképpen hangzott:
... van itthon egy Telekom IPTV szolgáltatás egy központi egységgel (EPC3925) és két set top boxal. Az egyik box a ház eléggé távoli szegletében van ahol a wifit már nem érzékelik vagy nagyon gyengén a mobil eszközök.
Kérdésem, hogy egy wifis routerrel (d link di-524) leheléseges valami módon ezt a hálózatot ismét leosztani a távoli boxnál?
Arra gondolok, hogy van egy alap D-Link router és azt valahogy be lehet kötni a box elé, hogy a routerből menjen tovább kábelen a boxba, hogy az IPTV és a wifi is menjen rendesen?Kaptam egy ilyen választ, de sokkal okosabb nem lettem. Létezik erről más leírás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest