- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herr Fackel
csendes tag
válasz
blattida #5052 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Így már világos.Az érvényesítre nyomva nem kérdezett semmit csak törölt mindent, pedig tudtommal a karanténozott dolgok közül nem töröltem semmit.
Akkor, hogy tudok frissítés után leellenőrízni valamit, amit a biztonság kedvéért karanténba raktam, de nem biztos hogy vírus?
F34R
Nem pont erre gondoltam. Meg ezt ismertem, de azért köszi. Az én nulla angol tudásommal elég érdekes lenne indokot írni, max majd fordítok a google-vel aztán meglátjuk megértik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- RAM topik
- Asztalos klub
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest