- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
blattida #4049 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, és Neked is F34R.
A két éves licences NOD32 mellé kell majd egy jó tűzfal, és mindenképpen magyar nyelven tudó kellett, mert nem nekem lesz felpakolva. Holnap délelőtt teszem majd fel és azért kérdezgettem előre ennyit, mert nem akartam (esetlegesen sem) bénázni ott a helyszínen. (szomszédom sógora a leendő Comodo user, de most ez mindegy)
Akkor elég > innen < letöltenem és telepítenem.
Még egy láma kérdés. Ebben benne van ugye a magyar nyelvi telepítő is? Nem kell azt még külön letöltenem.Köszike.
(Valahol nincs feltöltve egy beállítási segédlet ebből a tűzfalból? Hogy nem kelljen mindig kérdezgetni meg visszaolvasni, hogy akkor most mit is és milyen szintre állítsunk. Ötletként: nem megoldható, hogy az első hsz.be betenni - mint ahogyan több link is ott van - egy ilyen beállítási segédletet, letölthető fájl formátumban vagy valahogy? Lehet, hogy sokaknak segítség lenne. Történetesen per-pillanat nekem is jól jönne egy ilyen.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Microsoft Excel topic
- Trollok komolyan
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Mass Effect
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest