Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #10041 üzenetére
Szia, a Blokkolt behatolásoknál 4-et jelez. Rámentem, hogy mik azok és meglepődve látom, hogy a taskeng és a MBAM. A HIPS biztonságosra van állítva. Ezek megbízható fájlok. Vajon miért blokkolta rákérdezés nélkül?
MBAM működéséhez nem lenne szükséges, hogy hozzáférjen a memóriához? Korábbi CIS verziók nem szokták blokkolni. -
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #10041 üzenetére
Igen, az lenne a cél, hogy a Sandboxban futtatott böngészőben történt változások ne maradjanak meg.
Az előbb kipróbáltam mindkettőt. Egy beállítást megváltoztattam a Sandboxieban futtatott böngészőben. Kérdésnél a jelenlegi beállítások megtartását választottam, de nem jegyezte meg. Másodszorra újra elvégeztem egy változtatást, de akkor a másodikat a jelenlegi beállítások megváltoztatást nyomtam meg.
Úgy néz ki egyik esetben sem változtat semmit. Szerintem a Sboxie felülbírálja és nem engedi a változást.
Bár még az nem világos, hogy miért a cmd.exe-re jelez és miért nem a Sandboxie egyik folyamatára.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minden, ami Unreal Engine
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 4
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest