Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Csaba_20_
üzenetére
Na de most komolyan ,tuti neked is igazad van és nem is lett volna itt semmi vita ha az első hozzászólásod nem olyan lett volna ...Kérlek olvasd vissza anno mit írtál ,én arra rágtam be...és sztem már rég nem a lapról megy a vita ...bár tényleg akkor ment tönkre és tényleg nem volt meleg de lehet ez egy véletlen is ....
Én sem veszekedni szeretnék és az is valós amit te állítassz ,de a lényeg h senkit ne nézz le addig amíg nem ismered...igen nem vagyok szakember és nincs is saját tudományos magyarázatom , csak amit az un. szakaemberek mondtak nekem is ...
De ismét hangsúlyozni szeretném h engem az első hozzászólásod húzott fel de negyon , mert az tényleg lenéző volt ...nézd csak meg...
és ne vitázzunk...lehet h igazad van de van olyan is amikor a táp miatt döglik meg a lap ,az a srác is azt írta a cégnél és ő sem írt más magyarázatot h miért...,elvileg már ez sosem fog kiderűlni h nálam h volt...
Jó éjt ! -
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Most látom h nem csak az én hozzászólásomhoz voltak ilyen ''kedves'' beszólásaid..... olvastam párat akiktől ugyanígy szakmai tudású választ vársz

Megnyugtató...
Az életben biztos sokra viszed,mert én az ilyenekre rádönteném az asztalt,aki ilyen hangnemben beszél vkivel és mindenkit lámának néééz 

-
Krystal_s
addikt
válasz
Csaba_20_
üzenetére
Elösször a lap ment tönkre, ekkor vettem újat de persze elvittem a régi lapot h megnézessem mi lehet.akkor mondták h szerintük 1értelműen táp ott 2-3 szerelő is mondta...gondoltomam jólvan hülyeségeket beszélnek hisz ez Chieftek és annyira bíztam benne.De pár hét után kezdett furán viselkedni a gép,restartok és a vinyók közötti másolással is voltak a gondok (nem csak a tápkábel végével volt a gond),többször beszéltem a szerelővel mondta h cseréljek tápot de nem hallgattam rá. Aztán pár nap múlva1szer csak leállt a gép és többet nem indúlt.
Mielött vettem másik tápot kiváncsiságból el vittem egy másik üzletbe is ahol odaadtam egy szerelőnek és műszerekkel kimérte aztmondta h annyira behalt h semmire nem reagált ...vagyis h menthetetlen és kuka .Gondoltam én na de hol van a nagy garancia?Akkor vittem vissza egy 3ik üzletbe ahol vettem anno és akkor vártam másfél hónapo és nem cserélték csak használt szart adtak amit azóta sem tudom h hova raktam mert nem bízom benne.Ha már az un. szakemberekre sem hallgathatok akkor kire? csak rád? a hűtésről meg nem kell mesélned
amíg nem ismersz ne is nézz hülyének.Én sem néztelek ,de te kezdted h nagyképűen és lekezelően írtál nekem mint vmi analfabétának vmi ilyent h '' a haverjaid nem mondták h hűteni is kéne a gépet ?''
ekkor kva mérges lettem mert amíg nem vagy biztos már pedig abban te sem voltál addig nincs jogod így beszélni...Szal én is basztathatnálak h mielött kijelentessz vmit te is győződj meg róla és ha fingod sincs hozzá akkor k é r d e z z !!!!!!!!
-
Krystal_s
addikt
válasz
Csaba_20_
üzenetére
nem vagyok szakember okostojás ezért csak emberi nyelven írtam le h a fesz ingadozás miatt puposodtak a kondik ,amit 3 szerelő modnott és 2 különböző üzletben, nem én találtam ki...!sztem egy átlag usernek ennyi is elég , ha neked meg nem akkor ne olvasd el a hozzászólásaimat és jó lenne ha már leszálllnál rólam...
Jah és ha te olyan kva okos vagy akkor neked kéne tudni h mi és mikor okozhat ilyen hibát az általad már említett ,miszerint túlmelegedett a lap állításodon kívűl...egy olyan házban aminek mind2 oldala le volt szedve és rendes hűtés volt és nem volt tuning sem.
Biztos csak véletlen volt az is amit a srác írt ,h a cégnél több C. táp is vitte a lapot...!!
TE vagy a szerelő akkor magyarázd meg te ...nem az én dolgom...én meg azt állítok ami akkor történt...
Kva nehéz lehet a felfogásod vagy az a tipus vagy aki szereti az emberek szavait kiforgatni
sztem nagyon sokan írnak ide és ennyi erővel mindenki hozzászólásába belelehetne kötni miszerint mi a szakszerűű magyarázat....
Kérek mindenkit ezentúl ha ide ír hozzon hivatalos ,pecséttel ellátott nyomtatványt is !

-
-
Krystal_s
addikt
Sajnos már köztudott h a kermi nem csinál szart sem hanem a békéltető testületre ruházza át akik nem csinálnak semmit csak 1-2 felszólítást küldenek levélben.Az üzletben meg mindet a nagykerre fogtak valamint a forgalmazóra.És úgy kezdték mikor bevittem h mióta az unióban vagyunk már nem lehet kötelezni senkit az eddig 8 meg X munkanapra.Nem volt ez annyira nagy összeg h balhézzak,de általában én sem hagyom annyiban a dolgot.

volt már olyan amikor 3 hét után visszakaptam egy alaplapomat amin nem javítottak semmit és nem működött , na akkor kicsit meglett sűrgetve a dolog, olyannyira h 2 nap alatt itt volt készen
,mindez vidéken. Tudnak ők ha nem akarnak 
[Szerkesztve] -
-
Krystal_s
addikt
válasz
Csaba_20_
üzenetére
hm megelőztél a tápkábel végekkel kapcs. leírásban...
A régit mielött visszaadtam megjelőltem kiváncsiságból h a cserénél vajon azt kapom -e vissza
és tényleg nem azt kaptam hanem vmi másikat ami tuti használt vmi felújított,de sokkal rosszabb állapotú kívülről tuti nem vigyáztak rá úgy mint én.
igazából mégcsak nem is lett kipróbálva ,és még csak egy igazolást sem kaptam h mi volt a gond mit javítottak stb. De mivel vettem másikat már elegem lett abból az üzletből és nem akartam ezen is vitatkozni
-
Krystal_s
addikt
válasz
cortez25
üzenetére
Hát legyen szerencséd ! én csak leírtam h velem mi történt mivel ez a topik erről szól,de az nem jelenti h a te tápod nem jó.Sajnos 1re több a selejt a hardver cuccok között (is),és jogos az is h néha a nem megfelelő használat miatt is tönkremegy ez az..
Én azt tanácsolnám neked h szerelgetés közben nagyon óvatosan húzd ki a kábeleket mert attól is megsérűlhetnek és akkor is lehetnek kontakthibák.Én mindig figyeltem ilyenre ,de ha levittem a gépet pl a számtech üzletbe vmi miatt akkor ott nemtom h mennyire kímélték ,pedig sosem hagytam ott a gépet, de lehet h akkor sérűltek meg a kábel végek.Bár az alaplaphoz csatlakozó 21(24) tűs kábelt nem bántotta senki és az sem reagált semmire amikor kimérték.
A fesz értékeket én is mindig néztem és nem volt gond .
Én még annyit tennék a helyedben h megérdeklődném h a te tápod vajon abból a nevezetes rossz szériából való-e amit most említenek több helyen , mert ha nem akkor sztem az megnyugtatná a lelkedet
és onnantól már ugyanaz lenne a jellemző mint bármi másra h mehet akár 10 évig is rendesen.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Különben is én csak leírtam h mi történt a gépemmel és milyen érdekes h mindez pont akkor mielött a táp is kinyiffant,de nem ez a lényeg mert a számítástechnikában bármi előfordúlhat,de sztem az volt a felháborító h másfél hónapot űltek azon a szaron amin 1értelmű volt h nem lehet javítani és mégsem kaptam újat csak vmi agyonhasznált ( tök karcos stb) tápot.Egy ilyen (nagy) cég igazán cserélhette volna rendesen szerintem...

-
Krystal_s
addikt
válasz
Csaba_20_
üzenetére
Kimérettem szerelővel a tápvezeték végeit és kontaktosak voltak...és nem+felelően adta az áramot.Így okozhatott egy kis túlfeszt.És a számtech üzletben is azt mondták h szerintük a táp miatt puposodtak fel a kondik.
de nem is az készített ki annyira mert a gép ok volt és egyszer csak nem indúlt ,tehát azzal nem kellett szarakodnom,viszont a vinyós dologgal igen és az 1értelműen a kontaktos táp vezetékek miatt volt.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Csaba_20_
üzenetére
Köszi ezt az igen okos hozzászólásodat

Tudod nincs fent a ház oldala és mindent hűtök rendesen
Egyáltalán nem volt meleg sem a lap sem a proci stb.
Úgyhogy inkább kérdezz mint h lámának nézel !!!!!
még szerencse h nem mindenki ilyen okos(kodó) mint te
Amiben nem vagyok biztos azt nem írnám le,nem égetném magam..
[Szerkesztve] -
Krystal_s
addikt
Nekem nemrég szállt el egy 360as Chieftek kb másfél éves volt,szal semmi köze a mostanában emlegetett szériához!!! az utóbbi időben néha lefagyott a vinyó,restartolt a gép,elszállt az alaplapom (felpuposodtak a kondik) és vettem újat,pedig szünetmentesről ment a gép, a végén nem tudtam a 2 vinyó között másolni gondoltam el fog szállni az 1ik vinyóm ,sztán a rack-re gyanakodtam mert amikor kivettem épp jó volt a másolás és vettem másik rack-et , de akkor látom h megint nem tudok a vinyók között másolni...a lényeg h a táp volt amire a legvégén gondoltam hisz mégis csak egy super cucc
ki hinné h tönkremegy ilyen hamar, ez a sok hiba hónapok alatt kikészített mert szépen lassan jelentkeztek, a táp csatik kontaktosak voltak--->ez okozta a vinyó hibákat, a NAGY chieftek táp miatt elszállt a faxa kis nforce2es lapom és ennyi kár után egyszer csak nem indúlt a táp.(végre megtudtam mi okozott ennyi zűrt)ELötte Acorp 300as volt ,amivel nem volt semmi gondom ,de annyi helyen mondogatták h a táp az kva fontos stb emiatt vettem a +bízható Chiefteket
amikor elszállt visszaraktam a az Acorp-ot gondoltam egy-két napig nem lesz gond amíg cserélik a másikat .Bevittem az üzletbe 4 hét után még mindig nem volt semmi ,elegem lett és vettem egy Aerocool dupla ventis (hangtalan) tápot(természetesen másik helyen).
Másfél hónap után visszakaptam az üzletből vmi felújított Chiefteket,amit már nem szeretnék használni mert nem bízom benne nemhogy egy használtbanEgyszerűen.No comment , a minimum amit vártam h kicserélik egy újra.

A lényeg , az érthető h bármi tönkremehet , na de akkor is vicc h egy élettartam garanciával reklámozott (szart) nem bírnak kicserélni egy újra ?
bocsi a végére kicsit ideges lettem (eszembe jutott mit éltem át hónapokon át )
pussz
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- VR topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
akkor jobb ha megsem születik...

és onnantól már ugyanaz lenne a jellemző mint bármi másra h mehet akár 10 évig is rendesen.
Amiben nem vagyok biztos azt nem írnám le,nem égetném magam..