Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#35202114 #1590 üzenetére
Ezt a pendrive készítést próbáld meg újra. Én azt csinálnám, hogy kparteddel ledózerolnám a partíciót, és megcsinálnám újra mielőtt az imagewriterrel kiírom.
Nem hiszem hogy a módszerrel lenne gond, kb. mindenki azzal a progival írja ki Linux alatt aki nem dd-zik és nem jelzett senki ilyesmi hibát.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
válasz
#35202114 #1571 üzenetére
No, így az igazi, kissé aszkéta alkat lehetsz.
Töltsd csak le a legújabbat, azzal nekem sokkal kevesebb gondom volt, vagy csa pár hónap plusz gyakorlat rakódott rám addig kezdőként!
A 4 telepítésben még így is benne lehetsz, ha az új disztró régi letöltő tükrökkel poent már javították közben!(#1570) CPT.Pirk
Nem sokat aggódom, hanem én is aszkéta típus vagyok, különben miért ugornék át MINT- ről időnként? -
válasz
#35202114 #1567 üzenetére
Ha a / 100 giga lett, akkor kár volt külön /home.
Igaz én soha nem használok /home- ot.
(#1566) CPT.Pirk
MINT 13 óta nincs frissítés miatt kernel panic!(#1568) hokins
Meglesz neked is a 4 telepítés.Nekem frissítéskor valami régi tükrök okoztak problémát, de itt nem tudom mi van, szerencsére Kapitány a fedélzeten van! Nélküle azért megcsappanna hamar a Chakra felhasználók száma!
-
válasz
#35202114 #1564 üzenetére
Szia!
A Tribe téged is megízzaszt rendesen!? Debian vonal, ugyan, abban semmi kihívás nincs!Én is megszenvedtem vele, még a meghajtóimat is megkeverte, de nagy nehezen csak sikerült. Neked is fog, tán hamarabb, mint nekem, 4 telepítés után szuper lett! Most már látom, hogy a MINT- nek ugyanaz a hátránya, mint az előnye, egyszerűen elkényelmesíti a telepítőt. Így aztán, aki gondol egyet, hogy kipróbál már egy Chakrát, kösse fel a gatyát!
Ja, egyébként mit csináltál és mi a probléma? Egyértelmű amúgy, amit írsz:
...de ez a chakra nem akarja az igazat.
Amíg prof Kapitány megérkezik, hátha valami összejön!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#35202114 #1265 üzenetére
Sok sikert!
freaghill: egyik sem. Half rolling disztró, így folyamatosan frissül, nincsenek olyan verziók, mint az Ubuntunál amik vannak. A Linux Mintnél az inkább szégyen, hogy nem ajánlott a frissítés, pedig Ubuntuból készül és korábban ment neki is a frissítés.
Chakránál egy verzió van, a mindenkori stabil verzió. Ezt kapod meg, ha csinálsz rendszerfrissítést. Ritkán igényel kézi beavatkozást, de ezt a weboldalukon mindig írják.ztsoft: köszi, holnap megnézem!
pista0001: ettől függetlenül fut rajta a steam. Valszeg csak egy megfelelő libet kell felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest