Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz cdkerdes #174 üzenetére

Ha ilyentől tartasz fordulj ügyvédhez, tanácsot ingyen is adnak. Persze, ha nem sztárügyvédhez mész. A gond az, hogy egyetlen esélyed lenne kifogásra, ha igazolni tudnád honnan volt a cucc. És hogy te is így kaptad. De gondolom te sem kértél róla számlát. Ezek után igazolni nem tudod a történetet. Ráadásul mivel nincs számla még azért is elővesznek. Ugyanis számlát ha nem kapsz kérned kell, ha nem adnak akkor fel kell jelentened az illetőt. Ha ezt nem teszed törvényt sértesz. Itt jön képbe az apeh akiktől én jobban tartanék mint a rendőröktől. Mert ők nem azt nézik mióta csinálod és mennyit adtál el, hanem kiszámolják mennyi haszonhoz juthattál volna bizononyos idő alatt és arra szabnak ki büntit. Őszintén remélem megúszod a dolgot max egy ejnye-bejnyével. Vagy kisebb pénzbirsággal. Valójában azt hittem, hogy a wbteamnek is csak ez lesz a sorsa. Nem igazán számoltam azzal hogy bezárják. Mert ha csak megbüntették volna őket akkor tuti tovább csinálták volna a boltot utána. Csak óvatosabban vagy legálisabban.
    És igen minenki örömére ezzel elismerem, hogy elsiettem a dolgot és némiképp felelőtlen voltam, de mindennek ellenére nem tudom megbánni.

Új hozzászólás Aktív témák