Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cdkerdes
üzenetére
Ha ilyentől tartasz fordulj ügyvédhez, tanácsot ingyen is adnak. Persze, ha nem sztárügyvédhez mész. A gond az, hogy egyetlen esélyed lenne kifogásra, ha igazolni tudnád honnan volt a cucc. És hogy te is így kaptad. De gondolom te sem kértél róla számlát. Ezek után igazolni nem tudod a történetet. Ráadásul mivel nincs számla még azért is elővesznek. Ugyanis számlát ha nem kapsz kérned kell, ha nem adnak akkor fel kell jelentened az illetőt. Ha ezt nem teszed törvényt sértesz. Itt jön képbe az apeh akiktől én jobban tartanék mint a rendőröktől. Mert ők nem azt nézik mióta csinálod és mennyit adtál el, hanem kiszámolják mennyi haszonhoz juthattál volna bizononyos idő alatt és arra szabnak ki büntit. Őszintén remélem megúszod a dolgot max egy ejnye-bejnyével. Vagy kisebb pénzbirsággal. Valójában azt hittem, hogy a wbteamnek is csak ez lesz a sorsa. Nem igazán számoltam azzal hogy bezárják. Mert ha csak megbüntették volna őket akkor tuti tovább csinálták volna a boltot utána. Csak óvatosabban vagy legálisabban.
És igen minenki örömére ezzel elismerem, hogy elsiettem a dolgot és némiképp felelőtlen voltam, de mindennek ellenére nem tudom megbánni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest