Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Maestr0
üzenetére
Sokat nem változott,szerintem szaladgálnak jópáran WH-val...de nem vészes.Normál kirívó fajta aimbotot nem láttam vagy 2 hónapja.
Ami inkább gond,hogy a nép vegyesfelvágott,és ha távoli a host,amit nem lehet kikerülni a kevés lobby miatt,hát szopóka van,irtóra érződik,mikor van jobb csapat,és mikor kell 1méterrel elé lőni az ellennek.
De azért játszanak.Reggel 6-kor találni normál TDM-et.7-re már várható a HC TDM is,8kor már esélyes vagyok letolni egy HC Dominationt is
Ez átlagos hétköznap reggel,kávé helyett/mellett szoktam lődözni egyet-egyet...
Sajna napközben sem szaporodik a nép sokat,este is csak 3-4 HC DOM lobbi van,de akkor már jó esély van 1-2 HC SD-re is.Azért akik tolják,viszik a dolgot.Pár nap után már ismerős a nép 1-1 játékmódban,ez sajna,mert kevés a lobbi,jó,mert akik játszanak,legalább komolyan veszik,és be lehet tanulni,ki mivel megy és mire számíts.Én már rég nem játszottam coddal ilyen jót,mint ez a rész.A Ghosts például irtó nagy pénzkidobás volt,egyszerű,mindenarohadtkutya,nincs kihívás,csak párféle cucc.Nagyon remélem,hogy a BO3 nem jut megint erre a sorsra,a beta tetszett.
Játékmechanikailag érdemes elővenni a World at Wart,az lesz hasonló,ahogy a bétát toltam,ki is maxoltam magam újra azóta a WaW-ban
Tehát akinek bejövős az új,és nem idegenkedik a világháborútól,ott tud edzeni,a játékmechanika szerintem egy az egyben olyan,úgy mozgok,úgy szór a fegyó,a sebzés is olyasmi.
Ráadásul még mindig él a gém,az még szerós,és itthon most asszem' a MediaMarkt-ban 2 rongy.Ja ott még nem volt Season pass,tehát minden plusz map jön.
A dolog hátránya,hogy a dobozos kódját nekem nem ette a Steam,vagyis simán felrakós,és jött ki 7 patch,egyenként feltevendő.Plusz rá kell keresni az utolsó aktuális Punkbuster frissítésre,mert az is kell,de sok helyen fent van,csak zipből kiszed,bemásol.Az AW egyébként season passosoknak hozott jópár új fegyót...5-6 új van.Ami viszont rohadtul bánt,hogy ládából kell nyitni az elsőt,nem csak jön és kész.Namármost nekem olyan a szerencsém,hogy a Blunderbuss-ból van 5 féle,a többi 4ből egy sem.Ráadásul elég jó cuccok is.Előny viszont,hogy mivel sokan nyomják az új fegyókkal,el lehet venni az első hullától jellemzően egy STG44-et...
Ja,az STG44 PONT furamód a WaW szerintem legjobb fegyvere,hmm...
És jött sokféle extra ruha is,sajnos szintén ládából reménykedős,vehető cuccból is jött pár,én megvettem az x-ray és a disco szettet...sima ládára sajnos minimál esély,az advanced supply drop pedig ugye korlátozott darabszámban jár...és legalább abban oldanák meg,ne dobjon ami már van.Más ölne pl.egy Trapper felsőért,nekem már 3 is esett...bár amúgy abból se kaptam 2 prestige alatt semmi érdemlegeset,csak ilyen ismétlődőset.Nem tudom,neked voltak-e már ládából Royality fegyók,talán ez is új,minden fegyóból eshet sima ládából is lila Royality változat,ami eddig 6 cuccnál mindig jobbak voltak,mint a Legendary-k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Házimozi haladó szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- Crimson Desert
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez átlagos hétköznap reggel,kávé helyett/mellett szoktam lődözni egyet-egyet...