Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NewTiger
csendes tag
Na, tegnap végre megvolt az első nuke-om. Nagy örömömben el is feljtettem screenshotot csinálni. Szerencsére jól kijött a lépés, 7 frag és jött a Harrier és imádkoztam, hogy csináljon elég killt mert a fő fegyverem kifogyott. Be is jött mert mire felzárkoztam volna az ellenfére meg is lett a 4 kill igy jöhetett a Chopper és onnantól nem volt kegyelem. Ekkor is óriási szerencsém volt mert pont sikerült elérni a 25-ös streak-et mielött elment a heli és már nyomathattam is az atomot. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy ez pont a Rundown pályán fog bekövetkezni mert utálom azt a pályát. Végül is csak 30 szint óta vártam erre.

-
NewTiger
csendes tag
-
NewTiger
csendes tag
válasz
boogie84
üzenetére
Általában Mercenery TDM-et szoktam nyomni, néha egy kis Sabotage. Rájöttem, hogy a többi csak arra jó, hogy felidegesítsem magam viszont én nem azért ülök le játszani. Most, hogy megvan minden általam használt és szerintem szükséges perk pro verziója szerintem elkezdek én is SD-zni.
-
NewTiger
csendes tag
Nekem a kedvencem az volt amikor lecsítereztek, hogy 5-ös killstreak a után a meccs legelején hívtam egy AC-130-at. Bírom az ilyen embereket akik nem ismerik a játékot (mert, hogy nem vágyta le ez care package-ből van amit a 4. után hívtam) azok rinyálnak a legjobban, hogy csalsz. Már én is játszottam nem keveset, 3 nap és kb 5-6 óra, az első prestige szint vége felé járok de még nem találkoztam olyannal akire egyértelműen rá tudtam volna bizonyítani, hogy csalt leszámítva a lvl hacket.
-
NewTiger
csendes tag
Nah, tegnap kipróbáltam...
Ahhoz képest, hogy eddig én a legnagyobb ellenzők között voltam hatalmas pozitív csalódás. Igaz, hogy eléggé konzolos de így legalább mindenki azonos feltételekkel indul. Nincs configolás, nincs cheat, nincsenek kiegyenlítetlen csapatok (a szokásos TEAMS felkiáltás szerencsére értelmét vesztette), nincsenek üres vagy moddolt szerverek. Csak a játékélmény. Igaz eléggé árkádos de olyat jót játszottam amit már nagyon régen nem.
Ahogy láttam a single is kinőtte azt a problémáját, hogy amíg nem lépsz át egy vonalat addig folyamatosan özönlik az ellen.
Azt sajnálom, hogy a spec-opsban csak kettenen lehet játszani viszont az is nagyon bejött eddig.
Nekem eddig nagyon tetszik mert a fő problémáimat a játékkal kapcsolatban kiküszöbölték, ami nem tetszik az olyan mértékű amivel simán együtt tudok élni és végre tényleg látom, hogy új ötleteket raktak a játékba. -
NewTiger
csendes tag
"Marketingfogás az egész!
PC demot tényleg dobhatnának viszont 10-én legyen mivel hülyülnünk, de sajna jó pár éve már a DEMO-k is a játék megjelenése után jönnek csak többnyire..."Ez speciel a COD sorozatra pont nem igaz. A COD2, COD4 és a COD: WAW demója is hetekkel a megjelenés elött jött ki. Én ezért érzem kiszúrásnak, hogy most ezzel szakítanak, ha eddig ez müködött akkor most is müködnie kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest