Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
törölt tag
-
Sodom
csendes tag
Üdv!
Az a gondom lenne, hogy mióta windows 8 op rendszerem lett a call of duty 4 nevű játékom mindig leáll
(iw3mp.exe működése leállt) azt írták hogy a punkbuster hibája mivel nem kompatibilis a windows 8 al
de hallottam olyanról is hogy csak kidobta őket a szerverről a játék nem állt le. Nekem viszont a játék is leáll, szóval akkor ez a punkbuster hibája vagy valami más van a háttérben? Ha a pb hibája akkor mikor lesz lefrissítve hogy működjön win 8 alatt is? Erre kérnék sok sok választ! Nem igaz hogy nem tok warozni meg haverokkal mixre meg pubra járni...
Kérek válaszokat előre is köszönöm!
Sodom
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest