- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Lassan épülnek Jedha city sziklájának alapjai. Második este építem, most tartok úgy az ötödik óra környékén, végeztem az első kettő, ‘1’-es számozott zacskóval (mindkettőben volt még kettő kisebb zacsi a nagyobb elemek mellett, pont 3 db nagy Mömaxos leveses tányérban elférnek
) 42. oldal a 354.-ből, 94.-ik lépés. Az építőelemek minősége átlagban hozza a Legóét, igaz, egy-két elem között akad minimális hézag, de én azt mondom, hogy “ok”. Az összerakási nyomata lehetne egy picit világosabb, mert a sötét kockáknál nehezen számolhatóak a stud-ok, máskor, az egymás mellé kerülő sötét elemek határvonalai eléggé összeolvadnak. Némileg hátráltat, hogy a belső piros keret, kör belseje felé eső elemei folyamatosan takarásban vannak az ábrákon, néha kicsit improvizálni kell, hogy hova is kell őket illeszteni. Ezektől függetlenül jól szórakozok, érzek benne kihívást, igaz, talán utoljára gyermekkoromban raktam egymásra ennyi system elemet. Néha benézek egy-egy illesztést, segítségemre van a Lego szeparátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) 42. oldal a 354.-ből, 94.-ik lépés. Az építőelemek minősége átlagban hozza a Legóét, igaz, egy-két elem között akad minimális hézag, de én azt mondom, hogy “ok”. Az összerakási nyomata lehetne egy picit világosabb, mert a sötét kockáknál nehezen számolhatóak a stud-ok, máskor, az egymás mellé kerülő sötét elemek határvonalai eléggé összeolvadnak. Némileg hátráltat, hogy a belső piros keret, kör belseje felé eső elemei folyamatosan takarásban vannak az ábrákon, néha kicsit improvizálni kell, hogy hova is kell őket illeszteni. Ezektől függetlenül jól szórakozok, érzek benne kihívást, igaz, talán utoljára gyermekkoromban raktam egymásra ennyi system elemet. Néha benézek egy-egy illesztést, segítségemre van a Lego szeparátor.