Új hozzászólás Aktív témák

• Neurotoxin

őstag

Lassan épülnek Jedha city sziklájának alapjai. Második este építem, most tartok úgy az ötödik óra környékén, végeztem az első kettő, ‘1’-es számozott zacskóval (mindkettőben volt még kettő kisebb zacsi a nagyobb elemek mellett, pont 3 db nagy Mömaxos leveses tányérban elférnek :DDD) 42. oldal a 354.-ből, 94.-ik lépés. Az építőelemek minősége átlagban hozza a Legóét, igaz, egy-két elem között akad minimális hézag, de én azt mondom, hogy “ok”. Az összerakási nyomata lehetne egy picit világosabb, mert a sötét kockáknál nehezen számolhatóak a stud-ok, máskor, az egymás mellé kerülő sötét elemek határvonalai eléggé összeolvadnak. Némileg hátráltat, hogy a belső piros keret, kör belseje felé eső elemei folyamatosan takarásban vannak az ábrákon, néha kicsit improvizálni kell, hogy hova is kell őket illeszteni. Ezektől függetlenül jól szórakozok, érzek benne kihívást, igaz, talán utoljára gyermekkoromban raktam egymásra ennyi system elemet. Néha benézek egy-egy illesztést, segítségemre van a Lego szeparátor.

Új hozzászólás Aktív témák