- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fraba
aktív tag
(#5274) zka67
Igen, tudom, és az adatlapban is olvastam. A 750 ms az csak akkor szükséges, ha 12 biten ábrázoltatom vele a hőmérsékletet. Próbáltam belerakni 750 ms késleltetést __delay_ms(750);-el illetve szétdarabolva, pl. 200-200-as csoportokban. Le se fut ez a függvény(halmaz). Egyszerűen csak (mintha) átugorja, és küldi a többi mért adatot. Továbbá 16 C-nál magasabb hőmérsékleten tökéletesen működik a várakozás nélkül is. Szóval nem gondolnám, de persze lehetni LEHET!
(#5273) emvy
Erre én is gondoltam, hogy ez itt nagyon gyanús, hogy amikor 15-öt (00001111)-t kéne kijelezni, akkor 127 (11111111) jön helyette. De nem jutottam semmire se. Valami konkrét(abb) ötleted van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hobby elektronika
- Path of Exile (ARPG)
- Mazda topik
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest