- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
alapz@j #2869 üzenetére
Csatlakozom, szerintem sincs semmi gond vele. Mondom ezt kezdőként. Aki tanulja a C programozási nyelvet, igazából egy szövegszerkesztővel és egy GCC-vel is boldogulnia kéne. Én nemrég kezdtem újra tanulni C-t, sikeresen elfelejtettem mindent és a Code::Blocks-ra esett a választásom (megpróbáltam az Eclipse és a Netbeans monstrumokat is, de azok már végképp nem alkalmasak egy kezdő számára). Eddig minden programot meg tudtam írni vele, bár voltak gondjaim, de azok nem az IDE miatt. Aki tanulja a nyelvet, az IDE-től függetlenül kell hogy megtanulja. De az egyetemen például Blodshed Dev-C++-t használunk (mert nehogy már platformfüggetlen vagy bárki által támogatott, befejezett, stabil legyen az IDE)... na az tényleg katasztrófa. Rosszak az automatikus behúzások, vacakolni kell, hogy lehessen pontosvesszőt tenni (meg sem találja az ember, hogy mi a baj, ha nem mondják meg neki), nincs automatikus kiegészítés, nincs színezés... pedig elvileg IDE... lényegében csak egy túlbonyolított szövegszerkesztő egy beépített fordítóval. A gedit+GCC alkalmasabb a feladatra. A Code::Blocks meg szimplán első telepítésre működik, ahogy kell, konfigurálás nélkül. Nekem legalábbis nem kellett semmit beállítanom, csak telepíteni. Persze lehet majd bonyolultabb projekteknél kelleni fog egyfajta konfigurálás, de amire az ember eljut odáig, hogy összetett projektet hozzon létre, amihez a C jóval mélyebb ismerete szükséges, az IDE beállítása lesz a legkisebb problémája.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged