- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez így van, mint említettem, gyors megoldás volt, és közel sem tökéletes.
Legközelebb majd nem írok a topicba, ha épp nincs túl sok időm rá.
Mondjuk az azért mókás, hogy sokszor előfordul, hogy jó darabig senki nem ír választ egy kezdő kérdésre, viszont ha valaki ad egy lehetséges gyorsmegoldást, akkor arra hirtelen mindenki rárepül, mint a dögkeselyűk.
Inkább valaki írjon akkor egy tökéletes megoldást, és akkor túl is van tárgyalva. Nekem nem volt időm átgondolni, leírtam, ami jött. Bocs.(#1994) Karma: oké, nem húztam én fel magam egyáltalán, csak én is leírtam, ami a szívemet nyomta!
Amúgy nagyon kemény, hogy mennyire amatőr feladaton vitázunk, de azért jó móka.A kezdeti hsz.-em többi részét (ahol leírom, miért nem jó a srác kódja) tovább tartott megírni, mint magát az alatta lévő kódot, amin most vitatkozunk.
(#1995) Gyuri16: igen, közben én is arra gondoltam, hogy tomb1-hez nem feltétlenül lesz jó az strlen. Azt viszont mondtam, hogy zárja le 0-val a ciklus után...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Komplett gép eladó Ryzen5 8400F
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest