- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Vannak itt gyöngyszemek, amiket a studio csak a 10-es verziójára volt képes kinőni
Ezt gondolom már megtaláltad., tovább. De erre én is csak azt tudom írni, hogy a project-el van a gond, nálunk is volt rengeteg ilyen, akár hibás control-nak köszönhetően. Pl a devexpress-es control-ok sokszor szörnyen vannak megírva, igaz a support válaszol.
1, ilyen akkor szokott lenne, ha több studio is meg van nyitva, akkor a legutolsóját jegyzi meg.
2,
a, 10-es ben oldották meg
b, továbbra is szívásÉn relative path hivatkozásokat használok, mert bizony a referenciákkal bőven lehet szívni. Amióta csak így használom nem futottam ilyen hibába.
3, C# esetén szinte mindig pontos üzeneteket ad, igaz a 8-al való ismereteim már kicsit megkoptak, de ott is inkább a c++-os projektekkel szívtam én is, de ezek inkább a linker "hibái".
Van egy "általános megoldás" a furcsa hibákra, VS újraindítása
, nálam is tűntek már el dolgok kb évente 1x a tfs-t elveszti.
A megfogott fájl kapcsán pedig érdemes megnézni process explorer-el, mert bizony meg van az fogva, ilyenkor nálam mindig az a helyzet, hogy a VS fogta meg és bizony újra kell indítaniSajnos a frissítések itt új vásárlást is jelentenek, amit sokszor nem is lehet megjátszani, mert <1.1-et már csak target-ek bűvészkedésével lehet elérni.
Hozzáteszem nem védeni akarom, csak mint írtam sokszor rájöttem, hogy bizony én hibámból feküdt meg a VS, persze az UI-ra ez nem mentség, az a régebbi verziókban tényleg borzalmas, ha 6-ot használtál, akkor igazán ott kaparod meg magad
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazon Kindle
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest