- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Vannak itt gyöngyszemek, amiket a studio csak a 10-es verziójára volt képes kinőni
Ezt gondolom már megtaláltad., tovább. De erre én is csak azt tudom írni, hogy a project-el van a gond, nálunk is volt rengeteg ilyen, akár hibás control-nak köszönhetően. Pl a devexpress-es control-ok sokszor szörnyen vannak megírva, igaz a support válaszol.
1, ilyen akkor szokott lenne, ha több studio is meg van nyitva, akkor a legutolsóját jegyzi meg.
2,
a, 10-es ben oldották meg
b, továbbra is szívásÉn relative path hivatkozásokat használok, mert bizony a referenciákkal bőven lehet szívni. Amióta csak így használom nem futottam ilyen hibába.
3, C# esetén szinte mindig pontos üzeneteket ad, igaz a 8-al való ismereteim már kicsit megkoptak, de ott is inkább a c++-os projektekkel szívtam én is, de ezek inkább a linker "hibái".
Van egy "általános megoldás" a furcsa hibákra, VS újraindítása
, nálam is tűntek már el dolgok kb évente 1x a tfs-t elveszti.
A megfogott fájl kapcsán pedig érdemes megnézni process explorer-el, mert bizony meg van az fogva, ilyenkor nálam mindig az a helyzet, hogy a VS fogta meg és bizony újra kell indítaniSajnos a frissítések itt új vásárlást is jelentenek, amit sokszor nem is lehet megjátszani, mert <1.1-et már csak target-ek bűvészkedésével lehet elérni.
Hozzáteszem nem védeni akarom, csak mint írtam sokszor rájöttem, hogy bizony én hibámból feküdt meg a VS, persze az UI-ra ez nem mentség, az a régebbi verziókban tényleg borzalmas, ha 6-ot használtál, akkor igazán ott kaparod meg magad
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest