- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Ja a cím szerinti átadás világos, elsőre azt hittem, hogy valami komolyabbról van szó (ezt most úgy mondtam, mintha akkora májer lennék, mindegy
).
Lefuttatom az általad bemásolt kódot és ugyanaz a hibaüzi, nem adhatsz meg csak simán something-et osztálynak, mert egy array-be vannak, mindenképpen ott kell lennie a [ ]-nek. Szerintem ez az egész alapvetően nem alkalmas arra, amit szeretnék, mert bárhogy próbálom, mindig ugyanahhoz a hibához lyukadok ki.
Azt kellene megvalósítanom, hogy miközben végigmegy a sorokon (pl. for szerkezettel) kilistázza azoknak a soroknak a neveit, amikben a szám == 2, például.
Tehát hiába hozok létre egy változót mondjuk 2 értékkel és írom be a tömbbe, pl.: something[változó].szam, mert utána nem írhatom azt, hogy something.nev, ez egy ördögi kör.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest