Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
jattila48 #4073 üzenetére
Egy szimuláció a következő lehet:
class Akarmi{
public:
Akarmi(int x):a(x){}
int addto(int x){
return a+x;
}
private:
int a;
};
Akarmi *pa;
int closure_func(int x){
return pa->addto(x);
}
void main(int argc,char *argv[]){
pa=new Akarmi(5);
std::cout << closure_func(6);
}A fenti példában closure_func 5-öt ad hozzá az argumentumához. és nem tfv., címe pedig használható lenne callback fv. pointerként. A gond csak az, hogy ha szükségem lenne egy 11-et hozzáadó closure-re is, akkor létre kéne hozni egy globális Akarmi(11) objektumot is (pl. pa11 nevu pointerrel), és definiálnom kéne egy closure_func11-et, ami a pa11-gyel hívja az addto tfv.-t. Ez nem túl jó megoldás. Amikor előző hozzászólásomban azt írtam, hogy futás közben kódot generálnak, akkor arra gondoltam, hogy kb. ezt a konstrukciót hozzák létre. Amikor létrejön az Akarmi(5) objektum, annak címével (mint konstanssal, vagyis a generált kódban ezt a címet "bedrórozva" konstansként használják) legenerálják a closure_func kódot, és closure fv. pointerként pedig visszaadják a röptében generált kód kezdőcímét. Így talán világosabb mire is gondoltam.
Várom a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest