Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
Új hozzászólás Aktív témák
-
|Speedy|
csendes tag
Hmm hát erre nem igen tok mit mondani mert nekem meg oldodott a problémám ugy hogy be raktam a gépembe egy 9800PRO-t és mar nem is csinálta a hülyeségét de szerintem próbáld ki a karidat egy másik gépben is és akkor kiderül hogy a karinak van e valami baja vagy az AGP koszos vagy az alaplap hibás. Az én 9600Pro-m azota is megy egy másik gépben no problem vele.Én sem értem hogy mi volt akkor a baja...
-
|Speedy|
csendes tag
Adott ez a kártya (nem tuningolt) mi legalább 1.5 éves és most volt egy Tápcserém (coolink 550X) a Vasban.
A gond az hogy el inditottam elöször a gépet akkor minden ok volt vele amint el inditottam a Call of Duty t szétesett a kép (de nem fagyott ki).
Vissza léptem a win be és ott meg csak a kis pixelek ugráltak jobbra balra de látszott még a háttér csak szellemképes volt és függőleges szaggatott csikok voltak egymástol egyenlő távra.
Ujra inditottam a gépet és utánna mar nem akarta el inditani a monitort.
kiszedtem a karit meg tisztitottam az agp slotot és a csatlakozot és vissza raktam a karit
start elindult.
Minden ok a win el és akkor el inditottam egy másik Gamet Nfsu 1 utána a 2 öt Colyn 2005 és mindegyik tökéletesen futott.
Meg néztem hogy a quke működik e de sajna egy idö mulva pixeles lett a kép és ki kellett lépnem (kb 8 percet gamelhettem).
Restart utan ujra jo a Win ben minden.
Catalist cseréltem de sajna az sem oldotta meg a problémat.(5.2)-re
Mi lehet itt a Probléma?
És hogyan lehetne segíteni rajta?
Config: Nf7/Barton2500+(alapon) 1 GB Samsung DDR 400 Sb live 5.1 hang Volcano 9 coolmod a procin C3d 9600Pro LG 16x es dvd olvaso pioneer 106 D 3db 120 as és egy 60 as winyo meg egy RAid kártya.
PLS Help ME!
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- PlayStation 4
- Háztartási gépek
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest