Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Nem tudom jó helyre írom e, de jeleznék egy hibát, ami még tegnap nem állt fenn. Ha a PH-n belül bármire kattintok, másik topik, hír stb, a böngésző magas cpu használattal elkezd gondolkozni, szinte kifagy pár másodpercre (firefox - nem válaszol), és kidobja ezt a hibaüzenetet. Ha a folytatásra nyomok, akkor megint kifagy, és megint feldobja ezt az ablakot, ha a leállításra, akkor eltűnik, és tudok görgetni meg minden. Tegnap, sőt még ma hajnali 2kor semmi baja nem volt. Megnéztem, és csak firefox böngészővel csinálja, internet explorernél nincs ez. Másnál is jelentkezik ez a jelenség?
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
Nálam az utóbbi napokban állandóan vannak lassulások, pl. most is. Valamint ma 2-3x megkaptam ugyan azokról a privát üzenetekről az email értesítéseket.
-
Lackooo84
nagyúr
Egy pár hete elég lassan töltődnek be a ph! család oldalai, nálam van a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
-
Lackooo84
nagyúr
A "jelentésem" menüpont üres.
-
Lackooo84
nagyúr
Ha hirdetést akarok feladni, akkor nem lehet formázni a szöveget, ez bug, vagy feature? Ömlesztve jelenik meg a szöveg, nem lehet sem sortörést csinálni, üres sort beszúrni sem egy szöveg vastagítást, semmit...
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Hát azért nem mindegy, mert szerintem jobb volt, hogy 5 különböző részletet lehetett értékelni. Így most majd minden értékelésben kb. ez lesz: "Jóska 5 percet késett a taliról, de azért ajánlom" "Pisti bacta becsomagolni rendesen a videjókártyát' nem ajánlom..."
-
Lackooo84
nagyúr
válasz bakosgergo #9303 üzenetére
Meg hát ugye mobilneteseknek sem mindegy...
-
Lackooo84
nagyúr
Noob kérdés, de a kompakt nézetet hol találom?
-
Lackooo84
nagyúr
Észrevettem egy bugot(?)
Ha a lapcsalád bármelyik oldaláról az "apróhirdetések" feliratra kattintok, akkor a "hardver" (https://hardverapro.hu/aprok/hardver/index.html) aloldara dob rögtön a főoldal helyett, ami viszont elég üres:
Ha viszont itt rákattintok bal fent a hardverapró gombra, akkor bejön rendesen az oldal:
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Ha valaki értékelni szeretne, arról nem kapok sem emailt, sem pü-t mint korábban, ez bug vagy feature? Mert ha csak fórumozok a lapcsaládon akkor semmilyen értesítést erről nem látni, csak véletlenül nyitottam meg ma a HA-t és akkor ott volt egy csillag felül...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Rimuru #10062 üzenetére
Kösz, na most úgy néz ki jó, jött email.
Nem értem ezt, ugyanarról az emailcímről jött, mint a régin, és azok mindig ideértek...szerk: Ja most nézem, a régi info@hardverapro volt, ez meg rios@...
Ha telón a gmail appban a feladó neve úgy jelenik meg, hogy "HardverApr??" az az app hibája?
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem olyan gondom van, hogy anno vettem a hirdetésemhez egy adott csomagot, de most nem tudok másmilyet (drágábbat) venni, csak ugyan azt engedi hosszabbítani, amit először vettem, erre van valami megoldás?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Intruder2k5 #10840 üzenetére
Köszi, aha, hát ez így nekem sajnos elég gyenge. Lehetne inkább benne 1-2 (nem lejárós) ingyenes hirdetés, máris elgondolkoznék. Aki csak 1-2 dolgot hirdet annak még a 8 ingyenes is sok.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz s7evcsenko #10852 üzenetére
Hát ha valaki ifgyelmesen elolvassa, akkor nem félreérthető...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz s7evcsenko #10856 üzenetére
Egyáltalán nem, mert ha jobban megfigyeled, akkor láthatod, hogy a képen listázva van egy bizonyos tétel, amivel kapcsolatban feltettem a kérdésem...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz lezso6 #19560 üzenetére
Francokat. Nálam tegnap óta (igazából rég óta de tegnap durván sokszor kaptam a hibakódot) ez megy, sőt ma csatlakozott hozzá a 500-as hibakód is. Ha véletlenül betölt az oldal, akkor baromi lassú minden. Most pl. a képfeltöltésre is hibákat dob. Digis vagyok google DNS-el.
-
Lackooo84
nagyúr
Na hát akkor eddig tartott az 504 mentes időszak.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Azt nem lehetne végre megoldani, hogy ha belépek a laptopon, ne jelentkeztessen ki telóról, és vica-versa? Mert ez baromi idegesítő...
-
Lackooo84
nagyúr
500, 502, 504 van miből válogatni megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Facebook és Messenger
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Csak jövő tavasszal jelenik meg az inZOI, a Krafton életszimulátora
- Tidal
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest