Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #36450 üzenetére
Őszintén szólva annyi meló volt, hogy 2 nap amikor szabadságon voltam is bent szívtam így máshol semmit nem volt időm hirdetni, HA-n meg nincs valami nagy pörgés, szinte csak a nepperek nyomulnak.
Volt egy érdeklődő, de a kommunikációs skill-jei alapján be nem engedtem volna a lakásba, de érte se tudott /akart jönni én meg nem értem ráEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Melack #36455 üzenetére
Attól függ mivel akarsz játszani. Néhány kivételtől eltekintve a multiplatform címek Xboxon jobban néznek ki. Az exkluzív játékok miatt dönts inkább. Mindkét gépnek legutóbbi kiadásai strapabíróak már. Azt meg hogy meddig jönnek ki játékok? Fene tudja. PS-re szerintem tovább, lévén japán cucc, ott meg ugye még PS2-re is jött ki játék tavaly.
Live-Die-Respawn
-
7
addikt
válasz Melack #36445 üzenetére
Macht nichts. Örültem, hogy nem kukában landolt.
@Tim82: Van egy karcolás a kijelzőn valahol, de attól eltekintve rendben van a képe (legalábbis ahhoz képest, hogy milyen régi, és hogy TN panel ). Róla van szó, ebben a hozzászólásban az asztalon álló monitorról.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
válasz Melack #36510 üzenetére
Nem-nem, úgy értette, hogy Casey, a mindig megbízható, mindig rendelkezésre álló friend with benefits. Ezért a pontos időpontmegadás.
*
Mai napi flash: vidéki birtokaink orvosi ügyeletén kiírás: "Új vagy ismeretlen eredetű használt ruhanemű árusítása a rendelő területén szigorúan tilos, járványügyi és egészségügyi okokból."[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
GabN73
addikt
válasz Melack #36544 üzenetére
Vannak ilyen androidos okosítók, talán topic is van valahol
Saint_
Bitches love állatkert ... Én is vittem anno zasszonyt', mi 2 óra alatt végigrohantukAce owner
Télen lehet mókázni FWD-vel is Elő kéne kaparnom a 2 évvel ezelőtti vidit, hogy mit fűztem le#mégrészegvagyok
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #36581 üzenetére
Elvileg, de nem teljesen.
Budapest területén a közterületi várakozási helyeken 2014. december 23-án (kedden) 20 órától 2015. január 5-én (hétfőn) 8 óráig díjmentesen lehet parkolni. Ez alól kivételt jelentenek az alábbi várakozóhelyek, ahol ebben az időszakban is a szokásos rend szerint kell fizetni:
az I. kerület, Várban lévő és a Citadella alatti,
a III. kerület, Flórián üzletközpont melletti,
a XIII. kerület, Margitsziget északi részén található parkoló,
valamint az őrzött, fizetős P+R parkolók és garázsok, amelyek
a II. kerület, Hűvösvölgy végállomásnál,
a VIII. kerület, Rákóczi tér alatti mélygarázsban,
a XIII. kerület, Újpest-Városkapu metróállomásnál,
a XIX. kerület, Kőbánya-Kispest metróvégállomás melletti, valamint a KÖKI Terminálnál találhatók.A munkaszüneti nappá nyilvánított 2015. január 2-ai (pénteki) napot január 10-én, szombaton dolgozzuk majd le, ekkor a megszokott munkanapi rend szerint fizetős lesz a parkolás.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #36697 üzenetére
Ez a top kategória, az olcsóbbakból csak 2x70 van. Nagy lehúzás ez az ikea, ha komolyabban bevásárolsz ott
Igaz most mi is ott hagytunk egy huszast kosárra-mozsárra, máshol nem kapsz 2k-ért babakádat, meg 5k-ért sütőbe rakható acélserpenyőt 15 év garanciával, de nagybútort nem biztos, hogy vennék onnan.
szerk: ja, akciós a 600LM-es E27-es led izzó (11W), 1200 Ft/db a 400 LM-es 990 Ft
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #36693 üzenetére
Nezd. Nekem mar sok ujat nem lehet mutatni,de azert nem lehet meglepni. Nem is lepodtem meg, szoval ez nem is rossz, de nem is kiemelkedo.
Ertesz mindent?
Tetszett neki, kapott is egy taskat, most vettem (illetve Qru, mert nincs nalam a bankkartyam )
Csak majd a jan5. Utani hovatovabb lesz erdekes
I humbly and respectfully decline™
-
szab.tam
nagyúr
válasz Melack #36824 üzenetére
nem kell elgyere. ha lejött, átküldöm mail-ben...
dél körül küldj egy emlékeztető pü-t, mert addigra elfelejtem.
megnézem, hogy van-e.
szívesen lekapom, ha feltolták.
és kiírom dvd-re, vagy hdd dokk, usb pen vagy akármi....(annyi segítséget: ez hol van/volt sugározva eredetileg?)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Melack #36824 üzenetére
Beatunnep.1080i
7 giga.
most vált elérhetővé.kellene még?
vagy valami kisebb verzióra vágysz?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Tim82
félisten
válasz Melack #36968 üzenetére
A Trónok Harca ilyen szempontból sokkal kevésbé "izgalmas", sokkal kevesebb helyen lehet belekötni.
Legyen inkább az, hogy végre összeálljon a Thinkpad X220-am, úgy, ahogyan szeretném.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #36968 üzenetére
Bár az is igaz, hogy mivel új gép összerakás témában már a célegyenesben vagyok, így ha lehet munkában sikeres, otthon békés évet kérnék inkább
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Melack #37006 üzenetére
Garis, fél éves telefon Headsetje nincs egyedül
ace: Ahol én voltam ott egy S3 látta az este kárát, mert ismerőst kicsit felcseszte az asszony
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Melack #37028 üzenetére
Mennyi??
50k körül vannak használt gépek aprón általában, amikben van minimum 250-es HDD. Boltban olyan 65-70 környékén kapsz 500GB-os HDD-vel felszerelt gépet, de akár azt is megcsinálhatod hogy veszel egy 4GB-os használt gépet olcsóbban, majd veszel bele egy külön HDD-t. (de azt is apróról, horribilis áron lehet csak boltban beszerezni vinyót. 25k egy 500-as vinyóért?? WTF?)
Vagy szerzel egy 32 GB-os pendrive-ot, és arra telepítgetsz.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Melack #37030 üzenetére
Perpill sehogy, nézegettem lehetőségeket, most úgy tűnik, hogy van egy volt munkatársam aki vett teljes áron egy Media Markt-os Modecom-ot, valszeg kipróbálom és ha bejön átveszem tőle majd. Neki nem tetszik, bár azt nem értem hogy miért nem viszi akkor vissza.
Live-Die-Respawn
-
GabN73
addikt
válasz Melack #37038 üzenetére
Nincs sok buktatója -
Megveszed, befizeted a live-t, megveszed a játékokat - lehetőség szerint telepítsd őket a HDD-re
Lehetőleg ne 2 asztallap közé tedd szorosan, nem árt ha tud szellőzni.
Agyonhasználás mellett a kontroller karjai képesek kopni, de lehet rá kapni gumit, illetve nem hinném hogy annyit fogod nyüstölni
Nekem anno slim gépem volt, volt amikor napi 6-8 óra Forza 4 maratont toltam és nem melegedett túl.
Esetleg még annyit hogy ha túl poros helyen van, és sokat megy, akkor érdemes néha kifújniEzért jók a konzolok, bekapcsolod, nyüstölöd, és elég sokáig elmennek.
Saint_-nek pedig köszönöm a külső házat, a vinyóm van meghalva
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest