- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ma benyomtam a játékot, meghaltam, -250k, köszi elég volt exit. azért ez a része elég idegesítő... nagyon sok pénzt von le.

-
törölt tag
ehh, sajna vége a játéknak. pedig még szívesen játszogatnék, de ez a playthrough 2 már nem az igazi. egyszer mindennek vége van.
még vannak mellékküldetések, de azok már annyira nem izgatnak a főboss legyőzése után.
-
törölt tag
screenshotoljak, könnyű azt mondani... ha nem ott vagyok, és át kéne magam vergődnöm 100 ezer mobon, akkor mégis hogy?

mmdorian: elöbb voltam fent, neten játszottam pár gyerekkel, és azt pont megcsináltuk, de még 3-an is nehéz volt, nem hogy egyedül. javaslom neked is, hogy menj fel netre, és úgy csinálj 1-2 küldit, amit nem tudsz singlebe.
-
törölt tag
én lvl13, most elég nehéz küldetésnél vagyok, mine gate-nek, vagy minek kell megszereznem a kulcsát. lehet befejezem és csinálok valami mást, mert ez nagyon nehéz még.

-
törölt tag
áhh imádom ezt a játékot.
egyedül az nem tetszik benne, amikor a semmiből rámugrik valami rühes dög, és majd beszarok.
-
törölt tag
hmm, közbe megoldottam, aki a bone head-nél tart, úgy a legkönyebb, ha bementek bal oldalt, elbújtok, majd sniperrel a fejét lövitek. mindig el kell rejtőzni egy kis időre, de így nem találnak el (legalábbis nem sokszor) és viszonylag rövid idő alatt meg lehet csinálni.
tényleg iszonyú jó ez a játék, bár elég lassan haladok azokhoz képest, akik egy huzamba lenyomnak 10 órát. én kiélvezem a játékot.
ajánlom mindenkinek a borderlands-t, nem hiába dícséri ennyi ember. sok idő után végre egy igazi, forradalmi játék, ami valódi élményt nyújt, nem az a tipikus sablonszar, amik mostanában vannak. 
-
törölt tag
ahh, ez a kurva bone head de idegesítő már.
lvl7 vagyok, esélyem sincs ellene...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Marathon (2025)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ajánlom mindenkinek a borderlands-t, nem hiába dícséri ennyi ember. sok idő után végre egy igazi, forradalmi játék, ami valódi élményt nyújt, nem az a tipikus sablonszar, amik mostanában vannak.