- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Hm, hááát elég inaktív ez a topik...gondolom többen vagyunk akiknek gondjuk van, mint akik segíteni (mert értenek hozzá) tudnának...na mind egy..
Szóval pár órányi olvasgatás, telepítés majd törlés és újra telepítést követően sikerült életre kelteni ezeket az ipari termékeket. Egy nagy xar, mind minőségében mind stabilitásában...egyáltalán nem jött be, úgyhogy irány a kijárat. Visszavittem, és hoztam helyette egy [ilyet], na ez kifogástalanul üzemel, instant készülék...abszolút elégedett vagyok vele.Üdv: bypass
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő - Notebook
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- I7-4790K, 16Gb Ram, Sapphire RX550 2Gb Videókártya, 480Gb SSD, Komplett Számitógép
- Xiaomi 15 Ultra 16/512 Fekete-Ezüst + kiegészítők
- Nintendo Ds játékok
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest